Hava Durumu

Amaç, ibra edilmeme ihtimalini önlemek

Yazının Giriş Tarihi: 20.05.2014 08:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.05.2014 08:29

Yazılması gerek. Ben bunları yalayıp yutmak zorunda değilim.
“Dün öyleydi, bugün böyle” zihniyeti camialara başarı getirmez, aksine kaygan zemin yaratır. Samimiyetin ve gerçekçiliğin olmadığı yerde kaos bitmez.
Düne kadar Erkan Körüstan’ın yanında olanlar şimdi bir başka başkan adayının yanındalar.
Amaç belli.
Körüstan yönetiminin ibra edilmeme ihtimalini ortadan kaldırmak. Bursaspor’un içine düştüğü kötü durum onları ilgilendirmiyor. Kendi egolarını tatmin için “Bu işleri biz idare ederiz” havasındalar. Taraftar ve kongre grup-ları için değil bu sözlerim. Sadece 1-2 kişi için. Destekledikleri aday seçilir ve başaramazsa, 3-5 ay sonraki aday da hazır. Bugün için önemli olan ibra edilmeme tehlikesini atlatmak.
Destekledikleri aday da kendini öyle bir kaptırmış ki, dün ile bugünü karıştırıyor, “Bursaspor Başkanı’nın mahkemelere gönderilmesi taraftarı değilim” diyor.
Mart 2011’de Özlüce’deki Divan Kurulu toplantısına gidelim.
Bursaspor yöneticisi Öztürk Yazıcı o günlerde yaşanan soruşturma ile ilgili, bugünkü başkan adayının savcılığa verdiği ifade tutanağını tek tek açıklamıştı. O soruşturma sonunda da Başkan İbrahim Yazıcı ve 3 arkadaşı tutuklanmıştı.
Bunları ne çabuk unuttuk?
Bursaspor’a herkes aday olabilir. Ancak günlük hesaplar içinde olanlar, kılavuzunu iyi seçemeyenler asla başarılı olamaz.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.