Hava Durumu

Antalya, Adana ve bizim Arena

Yazının Giriş Tarihi: 17.01.2017 04:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.01.2017 04:58

Bursaspor'un Trabzon yenilgisi ve Aziz Yıldırım'ın 2-2'den sonra "Zıp" diye kameraların önüne atlaması bence haftanın 2 olayı.
Öncelikle Bursaspor'a hayret ve merak ettim.
"Oturmuş kadro" avantajına rağmen bu kadar dağınık ve tertip, düzenden yoksun bir takım ne çalıştı Antalya'da 7 gün boyunca?
Yoksa Hamza hoca, kendini attırma provasına mı verdi önceliği.
Aziz Yıldırım da artık iyice kabak tadı verdi. İnsanlar midelerini tutup zaplamaya başladı TV'leri.
"Her gün tiyatro" diyor ama en başta kendisi geliyor. Madem Adanaspor sizden iyiydi, puanı hak etti, o zaman niye penaltıya el açıyorsun?
Ancak kendi kendini de tarif etti ya,"Her gün tiyatro" diye.
Şimdi ben bu 2 olaydan sonra tekrar Timsah Arena zemini ile ilgili tartışmaya dönmek istiyorum. Malum, bozuk zemin ile ilgili tartışma ve suçlamalar son günlerde hız kazandı. "Zeminde sert tabaka oluşmuş" olayı yine eski ve yeni çim sorumlularını karşı karşıya getirdi.
Sahanın eski çim sorumlusu Muhittin İpek geldi dün servise. Tartışmalara haklı olarak o da katıldı ve en çok beğendiğim lafı da," Öyle oldu, böyle oldu'dan çok bundan sonra bu saha nasıl ayakta kalıra bakmamız lazım" oldu.
Evet, bundan sonra ne yapmak lazım, önemli olan da bu.
Fakat, Muhittin İpek'in de bazı açıklamalarına yer vermek lazım. Onlar da şöyle:
"Firmamız hizmeti ve kontrolünde Arena'da 10 maç oynanmıştır. 30.6.2016'da ise sözleşmemiz sonlandırılmıştır. Yeni sezon için Timsah Arena yeterli şekilde doğru ve sağlıklı hazırlanmamıştır. Bu da yetmiyormuş gibi, ekibimize bilimsellikten uzak eleştiriler yöneltilmiştir. Bizim dönemimizde daha ağır hava şartlarına rağmen ne su birikmiş ne de kalkma olmuştur. Bu hatalar sadece bizden sonraki ekibin yanlış ve eksik çalışmaları sonucu oluşmuştur. Teknik bilgi ve birikimden noksan bu kişilerin açıklamaları Bursa şehrine zarar vermektedir. Bundan sonra yasal yollara başvurarak cevap vereceğiz"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.