Hava Durumu

Artık istifa kaçınılmazdır

Yazının Giriş Tarihi: 19.11.2018 08:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.11.2018 08:02

Kulüpler battı, Milli Takım küme düştü.
İşte Yıldırım Demirören TFF'sinin faaliyet raporu.
Kongrede okumaya, kitapçık haline getirip sunmaya hiç gerek yok.
Bu rezalet artık bütün çıplaklığı ile ortada.
Onun için İsveç bozgunundan sonra, Fatih Terim'di, Lucescu'ydu tartışmalarına hiç girmeden direkt olarak Demirören ve yönetimi istifa etmek zorundadır.
Etmiyorsa, ettirilmelidir.
Bu işin başı TFF'dir. Rezalet icraatları ile darmadağın olan da futbolumuzdur. Bu enkazın önünde Demirören'in hala boy göstermesi, geleceği de tam bir tıkanıklığa itecektir.
Artık yeni bir yapılanma zamanı gelmiştir.
Milli Takım'ın C Ligi'ne düşmesi, İsrail, Arnavutluk, Karadağ, Norveç, Kıbrıs Rum Kesimi, Bulgaristan, Gürcistan ile aynı hizaya gelmesi ise bir zorunluluğu ortaya çıkaracaktır.
Futbolumuz madem ki onların ayarına indi, o halde bu 3 milyon-5 milyon euro transfer paraları da aynı ayara inmeli. Rakamlar onlarınki gibi 300 bin-500 bin euro seviyesinde olmalı.
Biz küme düştüysek, milyon eurolar da niye küme düşmesin?

NAİM SÜLEYMANOĞLU İÇİN MEVLİT

1 yıl önce vefat eden eski Milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu için Mestanlı Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği dün Ulucami'de mevlit okuttu ve Kestel,Görükle,Yeşilyayla'da lokma dağıttı.
Mestanlı'nın Ahatlı köyünden olan dünya çapındaki haltercimiz Süleymanoğlu, böylece Bursa'da da anılmış oldu. Dernek Başkanı Hasan Öztürk ayrıca, Bursa'da yatırım yapmış merhum Ali Osman Sönmez ve Mümin Gençoğlu başta olmak üzere tüm Mestanlılar için de dua edildiğini açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.