Hava Durumu

Asıl Bursa sizden özür dilemeli!

Yazının Giriş Tarihi: 16.03.2021 11:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.03.2021 11:16

Yokluk içinde var olmaya çalışan Bursasporlu futbolcuların, ışıl ışıl yanan bir geceden sonra yaptığı açıklamalar doğrusu karanlığı daha da kararttı.
LİMAK'ın stat kesintisi bile hafif kaldı, tüm şehir siyaha boyandı.
"Bugüne kadar her koşulda savaştık. Bu formaya sahip çıktık. Sezon sonuna kadar da çıkmaya devam edeceğiz. Bu konuyu bu şekilde paylaşmak durumunda kaldığımız için camiamızdan biz özür diliyoruz" diyecek kadar da mütevazılığı elden bırakmayan Bursasporlu futbolcuları bir değil bin yüz on bir kere takdir etmek gerekir.
Karınları açken bu şehre pasta börek sunmaya çalışan gençleri bu hale düşürenlerin suçu bu.
Onun için futbolcular değil, asıl Bursa futbolculardan özür dilemeli. Verilen senetlerin geçersiz çıkacağını bile bile Özlüce'ye gelenler asıl özür dilemeli.
Bu gençler en azından kümede kalmayı büyük ölçüde garantilediklerine göre kongre ve çözüm hazırlıklarının bir an önce başlaması bir kez daha zorunlu hale geldi.
Yeri geldikçe Ali Akman olayına girmeye devam edeceğim. Bu gençlerin bu hale gelmesinden dolayı onun da özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum. Yetiştiği Vakıfköy'e, arkadaşlarına ve yeni yetişeceklere kendisinin de bir yardımda bulunması gerekirdi.
Geçen gün Rapid Wienne'de 17 yaşındaki Yusuf Demir'e Barcelona ve Bayern Münih'in kancayı taktığı haberleri çıktı Avrupa'da. Pas yeteneği ve bitirici şutları herkesin dilinde. En önemlisi de Rapid Wienne Başkanı Bruckner'ın söyledikleri; "10 milyon Euro'dan aşağıya satmam"
Renktaşımızın yaptığını maalesef biz yapamadık. Bırakın 10 milyon Euro'yu hiç olmazsa 2-3 milyon Euro kazanmak bu kulübün hakkıydı. Bu kadar bencil davranmak, diğer gençleri de düşünmemek gerçekten büyük hata.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.