Hava Durumu

Asıl tehlike bundan sonra

Yazının Giriş Tarihi: 25.08.2015 06:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.08.2015 06:38
Dağılma-toparlanma surecinde üst üste gelen mağlubiyetler, bir takım için en tehlikeli dönemdir.
Asıl tehlike bundan sonra başlar.
Bursaspor bugüne kadar 15 transfer yapmıştır. Gelişen olaylara göre bu sayıda kalmayacağı 16-17'yi bulacağı ortadadır. Bir telaş içinde, ordan burdan toplanan ve ne getireceği belli olmayan 16-17 transfer demek, satılanlardan gelen 22-23 milyon Euro "Sen sağ, ben selamet" demektir.
Yani, sırıfa sıfır elde var sıfır ile eski borçlar ve faizler yine karşımızda durmaktadır.
Bu da normal olarak, "9 futbolcu sattık, fabrikaları elden çıkardık, şimdi sıra neye geldi?" sorusunu akla getirmektedir.
Kötü sonuçlar devam eder, bu kadar transferden de bir sonuç alınmazsa Bursaspor kendini tam bir kabusun içinde bulacaktır.
"Daha sezon başı, felaket senaryolarına gerek yok" denilebilinir ama geriye dönülüp bakıldığında, davayı kaybedenlerin çoğunun seyir defteri ilk sayfalarında bu tip kayıtlar bulunmaktadır.
Sadece altına siyah Mercedes çekme başarısı gösteren bir zihniyetin, bu kriz dönemini yönetme becerisi olmayacağı da ortadadır. 
Bursaspor'dan istediğini aldığı için bugün yanında olanlar da yarın onu terketmek zorunda kalacaktır. Çünkü terketmezlerse onlar da kamu oyu önünde çok zor duruma düşeceklerdir. Zaten kaygan zeminde oynamaya da alışık olduklarından, "İşimizi yaptırdık ya" olayını kâr sayacaklardır. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.