Hava Durumu

Barcelona gelmedi ama

Yazının Giriş Tarihi: 09.01.2018 07:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.01.2018 07:55

Malum, Barcelona gelmedi ama Altepe gitti.Yeni stat konuşuldukça aklımıza hep bu gelecek.Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra yeni stadın tamamlanması için çaba sarfedeceğini açıklamıştı. Bizim Namık Göz de bugünkü köşesinde eksikliklerin sona ereceği tarihi yazdı.

Buna göre sadece timsahın kafa kısmının tamamlanması biraz daha zaman alacak.Ben de diyorum ki, eğer bu stat sezon sonuna kadar tamamlanırsa, bari İran milli maçı Bursa'ya alınsın.Barcelona, Real Madrid'leri, diğer milli maçları göremedik, hiç olmazsa İran özel maçı ile özlemimizi az da olsa gidermeye çalışalım.

TFF, Rusya'daki Dünya Kupası finallerine hazırlanan İran ile 28 Mayıs'ta Türkiye'de özel bir maç yapılacağını açıklamış, şehrin ise daha sonra belli olacağını belirtmişti.Dedim ya, özel mözel ama hiç olmazsa bununla teselli olalım.Kaç yıldır amorti bile bulamadık ya!

VAR SİSTEMİNİN ÜSSÜ

Video Yardımcı Hakem Sistemi gelecek sezon devreye girecek.Şimdi bununla ilgili yeni bir iddia ortaya çıktı. O da şu:Maçlar esnasında statlarda VAR minibüsü olmayacak. VAR sisteminin üssü, TFF'nin Riva'daki merkezi olacak.Görüntüler burada süzgeçten geçirildikten sonra ilgili yerlere anında bildirilecek. Ancak, TFF'nin bu kararından kulüplerin haberi yok ve nasıl bir tepki ortaya konacağı da meçhul.Çünkü, "Odaya kimler girdi, karışan oldu mu?" tartışmaları da başlayacağı için kulüplerin alacağı tavır oldukça önemli.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.