Hava Durumu

Battıktan sonra kapı dayaklamak

Yazının Giriş Tarihi: 03.09.2020 08:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.09.2020 08:09

Süper Lig kulüplerinde uygulanmaya başlanan "harcama limiti" nin TFF 1. Lig'e de getirileceğini açıkladı TFF Başkanı Nihat Özdemir.
Mali durumları iyice bozulan TFF 1. Lig kulüplerinde zaten kasa tamtakır iken, gelir yok denecek kadar az iken neyin harcama limiti olacak merak ediyorum.
Kulüpler battıktan sonra kapı dayaklamak gibi bir şey.
Kulüpleri batıranlar dışarıda hiçbir şey olmamış gibi ellerini kollarını sallayarak dolaşırken yeni göreve gelenleri hizaya soksan ne olur sokmasan ne olur.
Artık çok geç.
Birçok örnekler arasına katılan Bucaspor'dan da ibretlik bir haber geldi. 92 yıllık tarihinde Süper Lig dahil profesyonel liglerde İzmir'i temsil eden ve halen Bölgesel Amatör Lig'de bulunan Bucaspor kapatılıyor.
Kulübü borç batağına sokanların savcılığa şikayet edildiği de açıklandı. Ortada çeşitli iddialar ve belgeler de var. Ancak bir gerçek var ki bu asırlık kulüp de diğerleri gibi kaybolup gidecek.
İlk değil son da olmayacak.
Şimdi "kapı dayaklamak" değil mi bu TFF kararları ? Bugünlere gelinceye kadar neredeydiniz ?
TFF'nin son genel kurulunun protestolar ve hukuki sorunlar gölgesinde geçmesi futbolumuz adına sevindirici bir gelişme. Her tülü baskılara rağmen bazı kulüplerin silkinmeye çalışması başkan Nihat Özdemir'in koltuğunu iyice sallayacak cinsten.
Hele hele TFF'nin faaliyet raporuna itiraz eden Fenerbahçe ve Kasımpaşa'nın "Bu genel kurul mahkemeden döner" uyarısı tam bir başkaldırı.
TFF Başkanı Nihat Özdemir'in artık rahat olmadığı ortada.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.