Hava Durumu

Beklenmeyen gelişmeler

Yazının Giriş Tarihi: 15.03.2017 04:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.03.2017 04:46

Bursaspor Lig'de 17. haftada 5. sıradaydı.
Trabzonspor, "2. yarının en çok puan toplayan takımı, 2. yarının en flaş takımı" ünvanlarını ele geçirince 24. haftada 5.'liğe demir attı.
Hiç de beklenmeyen bir sonuç bu.
Gerçi Bursaspor'un 5.'liği koruyabileceği de beklenmiyordu ama, Trabzon'da "Yalan rüzgarı" olarak kabul edilen Ersun Yanal'ın, Trabzonspor'daki en başarılı dönemine ulaşması, herkes için tam bir sürpriz oldu.
Aslında birçok takımın ve teknik adamın inişli çıkışlı dönemlerinin tamamı da bu sezona denk geldi. Başakşehir ve Beşiktaş'ın şampiyonluk yolundaki beraberlikleri de beklenmeyen bir olay.
Anlaşılan şu ki, sahadaki futbol yerine bu beklenmeyen gelişmeler ve istikrarlı ikilinin seyir defteri ile idare edeceğiz bu sezon.

ODABAŞI BİRDEN PARLADI

İsmail Haktan Odabaşı, Bursaspor'da yetişen daha sonra çeşitli kulüplerde oynayan bir futbolcumuz.
Ocak ayında Manisaspor'a transfer oldu ve performansı bir anda değişti. Gerçi Sait Karafırtınalar yönetimindeki Manisaspor 1. Lig'in 2. yarısından itibaren Süper Lig'de bile az raslanan bir futbol oynamaya, İsmail de yeni takımında harikalar yaratmaya başladı.
Küme düşecek derken 13.'lüğe yükselen Manisa, Ümraniye ve Es Es'e 5'er, Bandırma'ya 6 attı. Bu maçlarda İsmail'in de 5 golü var. Yani Manisa, 25 yaşındaki futbolcuya yaradı.
İçeride dışarıda tamamen ofansif bir futbol oynayan Manisaspor'un maçlarını izlerseniz, gerçekten keyif alacaksınız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.