Hava Durumu

BELLUSTALLA

Yazının Giriş Tarihi: 15.01.2014 08:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.01.2014 08:00

2 kişilik oynadı Belluschi. 2 ruhlu adam gibi.
Batalla yok diye onun özelliklerini de üstüne koydu, şahsi becerilerinin.
Ortaya çıktı BELLUSTALLA adında bir canavar.
Usta-çırak Sestak ile birlikte yutuverdi Carlos’un Sivası’nı.
Orta sahada oyunu yönlendiren o, Sivas savunmasının arkasına uzun toplar indiren o, asist yapan o, kaleci kurtarsa da farketmez frikiği köşeye bırakan o.
Onun için BELLUSTALLA o.
Gerisi hikaye.
Madem uzun santfor almışsın, kanatları çok iyi kullanmak lazım ama Ferhat ortada yok. Kazım sadece ilk golde topu kesti, sonrasında onu da ara ki bulasın.
Henüz erken ama, Fernandao sanki ikinci bir Adriano faciası. İlerde top gelmeyince, arayışlara girmesi onu daha çok ümitsizliğe sevk etti.
Onun için BELLUSTALLA&SESTAK yapımında gol farkı bir türlü açılamadı. Onun için Sivas’ın her atağında, beraberlik gelecekmiş gibi, yürekler de ağıza geldi.
Halbuki Eskişehir’in sahasında yenildiği bir gecede Bursaspor’un takım olarak daha istekli ve topa daha hakim olan taraf olması gerekirdi ki, bunu genelde Sivasspor yaptı. Aatıf ve Burhan ile de sıkça bunalttı.
Kaleci Frey’e yine şükür duası.
Serdar Aziz’in gereksiz topla oynama hatasından gelen pozisyonda, alt köşeyi kapamasa Bursaspor daha maçın başında yenik duruma düşecekti.
Sestak’a bu maç ve goller iyi bir ders olsun. Pozisyon ve top takibi ısrarı onu flaş hale getiriyor. Darbe almadan kendini yere atma ısrarı ise kart ve tepki getiriyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.