Hava Durumu

Bir gayret daha

Yazının Giriş Tarihi: 14.05.2022 08:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.05.2022 08:09

Oturma iznini uzatma başvurusu gibi bir maç. Bandırma’da ters bir cevap çıkarsa yeni bir yolculuk daha gözükecek. Yenmekten başka çarenin olmadığı mücadelelerden biri, belki de en önemlisi. Dayan dayanabilirsen. 

Bandırma play-off’u garantilediği için maç yerine Erdek’te tatil bile yapabilir ama biz?

Ensemizde boza pişiyor. Ancak bir gayret daha. Yenersek, kümede kalma şansı yok gibi olan Menemen maçı bugünkü gibi sıkıntılı değil, çok daha rahat geçecek. Onun için bir gayret daha. 

Birinci Lig’de diptekiler için gerçekten kader haftası. Tamamı mı, devam mı haftası. Tam bir heyecan fırtınası. Düşmeye en yakın takımlardan biri de Kocaelispor. Play-off’u henüz garantilememiş Eyüpspor ile oynaması ise Bursaspor için büyük şans. İzmitli teknik adam İbrahim Üzülmez’in göreve geldiği Eyüpspor’da dikkat çekici bir durum var. Çünkü daha önce Kocaelispor Teknik Direktörlüğü için devamlı kulis yaptığı ancak kabul görmediği iddia edilen Üzülmez’in ardından Eyüpspor’a gelmesi ve ilk maçına Kocaelispor’un denk gelmesi ilginç bir tesadüf. Bizim dileğimiz Kocaeliler’in, ‘İntikam alır’ tahminleri ile Üzülmez’in, ‘Eyüp’ü Süper Lig’e taşıyacağım’ sözlerinin doğru çıkması. Gerçekten Birinci Lig’de bugün bambaşka bir gün. 5-6 takım birden diken üstünde. 

Futboldaki sıkıntılı günlerimize ilaç gibi geldi Frutti Extra Bursaspor’un basketboldaki başarısı. Kızıl ailesinin Bursa’ya ikinci şampiyonluk armağanı olacaktı ama final bile büyük nimet.

Dusan Alimpijevic’in dediği gibi, biz de üzgün değil, gururluyuz. Hepsine helal olsun.   

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.