Hava Durumu

Bir telefon da Demirören'e

Yazının Giriş Tarihi: 31.10.2015 07:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.10.2015 07:21
Trabzonspor, şike sürecindeki gelişmeler ve bu sezonki hakem hataları nedeni ile yerden göğe haklı.
Ancak, yaşananlar ve sabaha kadar süren rehine krizi tam bir facia. Futbolun bittiğinin, insanlık dışı olayların başladığının tam bir göstergesi.
Haklılığa düşen koyu bir gölge.
Dikkat ederseniz Yıldırım Demirören'den önceki TFF'lerin de birçok hataları vardı ama Demirören'den sonra bu hatalar, şiddetli bir depreme dönüştü. Futbolu yerle bir etmeye başladı.
Verilen hatalı kararlar, insan ve kulüp kayırmalarla yaratılan adaletsizlik, insanları kendi yöntemleri ile adalet aramaya yöneltti.
Bugün gelinen nokta budur ve futbolumuzda gidişat hiç de iyi değildir.
Şimdi yabancı hakem getirilmesi tekrar gündeme getirilmektedir ama siyasi kanat, Demirören'deki ısrarından artık vazgeçmeli ve sadece Trabzon'u değil onu da arayarak istifa ettirmelidir. Bir telefon ile hakemler nasıl kurtulduysa, Türk futbolu da kurtulsun.
Tamam, bu gelişmelere göre yabancı hakeme direnmek artık imkansız. Fakat onunla birlikte yabancı bir yönetici de istemiyor mu bu TFF?   

ES ES İÇİN VEFAT İLANI

Türk futbolunda artık futbol dışı olaylar ağırlık kazanmaya başladı. İşte bir örnek daha.
7 maçtır kaybeden Eskişehirspor, Lig'in dibine demir atınca yerel bir gazeteye vefat ilanı verildi. Galatasaray maçından önce pankart açıp Mesut Hoşcan'ı istifaya davet eden taraftarlar, maçtan sonra da Eskişehir'deki bir gazeteye de ilan verdiler. Gerçi bu tip tepkileri şiddet taşımaması ve mizahi bir yoldan geçmesi nedeni ile takdir etmek de lazım.
İşte Es Es'in vefat ilanı:



"1965 yılında doğan ve Türk futboluna Anadolu Yıldızı olarak adını yazdıran, İstanbul'a yıllarca kök söktüren Eskişehirspor kendini bilmez kişiler tarafından katledildi. Es Es Es, Ki Ki Ki, Eski Eski Es sesleri ile Türkiye'yi inleten Kırmızı Şimşekler'e baş sağlığı diliyoruz"
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.