Hava Durumu

Biri Ronaldo, diğeri ise İnegöl mağduru

Yazının Giriş Tarihi: 21.11.2013 08:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 08:51

Ronaldo mağduru Isaksson’un 2 gün sonra Timsah mağduru olması da gayet normal değil mi?
Kasımpaşa’nın istatistikleri istediği kadar üst seviyede olsun, moralman alt seviyede olan kaleci Isaksson, Bursaspor için değerlendirilmesi gereken bir avantaj değil mi?
İsveç-Portekiz maçında hepimiz gördük.
Çaprazdan gelen şutlarda hemen teslim bayrağını çekiveriyor.
Bizde de santrfor kıtlığı olduğuna göre kanatlar için iyi bir tüyo.
Aslında puan cetvelinde Kasımpaşa ile Bursaspor arasında fark var ama, bu durum Lig’de yenen gol sayısına yansımıyor. Kasımpaşa 13, Bursaspor 14 gol yemiş. Onun için de cumartesi günü Kasımpaşa’nın değerlendirilecek en önemli yeri Isaksson.
Peki, Şota ya onu oynatmazsa?
Fark etmez, yedeği İlker Avcıbay da İnegöl mağduru.
Aslında ben konuyu en can alıcı yere getirmek istiyorum. Kasımpaşa maçı Bursaspor için çok önemli. Timsah’ın Lig’deki seyir defterini belirleyecek cinsten.
Ya aşağı ya da yukarı.
Bunun kararı cumartesi akşamı.

GENÇLERE BİR DERS DAHA

Futbolcu İbrahim Akın.3 Temmuz surecinin en büyük kurbanı. 5 ay Metris’te yattı, 900 gün futboldan ayrı kaldı. Şike olaylarındaki gelişmeleri herkes biliyor ama asıl bilinmeyeni Aksiyon dergisi yazdı.
Bakın İbrahim Akın neler demiş:
“At yarışı ve kumar yüzünden eşim ve annemle çok kavga ettik. Bana hep bırak dediler ama bende ısrarla,’Bana artık bırak demeyin, at yarışı ve kumarı bırakmayacağım. niye ısrar edi- yorsunuz?’dedim. Allah öyle bir şey verdi ki, bir anda tövbe namazı kıldım ve bıraktım. O günlerde gençsiniz, etrafınızda kimse yol göstermiyor. Millet kumara git diyor, para saçtırıyor. Hep beni kullandılar. İnsanların çoğu bunu bilmiyor. Bilinmesini istiyorum. Atlarım vardı, hepsini bedava verdim. Oradan gelecek paraya artık bakar mıyım?”
Futbol dışında başka takıntılara giren ve önündeki örnekleri görmek istemeyen her genç yıldız adayı işin sonunda takla atıyor ama neticede  iş işten geçiyor. İbrahim için “Gençlere önemli bir ders daha” diyebiliriz.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.