Hava Durumu

Biz de açıklasak

Yazının Giriş Tarihi: 28.02.2022 08:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.02.2022 08:10

Bataklığa sürüklenen kulüplerde sık sık menajerler konusu da gündeme gelmeye başladı. 

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, kongrelerde devamlı kapalı kutu olarak tutulan bu konuya doğrusu örnek bir giriş yaptı ve rakamları birer birer ortaya döktü. Çünkü menajerlere ödenen paralar gerçekten can yakacak cinsten. Elmas’ın verdiği bilgilere göre Galatasaray 2015-22 yılları arasında alınan 51 futbolcunun 66 menajerine toplam 39 milyon Euro komisyon ödemiş.

Bu gerçekten hem hayrete düşürücü hem de ürkütücü bir rakam. 39 milyon Euro’ya şampiyonluğa oynayacak bir değil, iki takım kurulması mümkünken, menajerlere bu kadar yüksek paraların ödenmesi üzerinde durulması gereken konu değil mi?

Bir yandan devamlı borç alınıp yapılandırma isterken, diğer yandan menajerlere para yağdırmak insanın aklına türlü türlü düşünceleri getirmez mi? Ayrıca TFF’nin de neler düşündüğü merak edilmez mi?
Bursaspor da bu konudan çok çekti. Menajerlere ve aracılara çok paralar verildi ama hep onlar kazandı, Bursaspor hep kaybetti. Hafta sonunda mali kongre vardı. Gelecek aylara ait giderler farslında menajerlere 13 milyon 539 bin TL borç bulunduğu açıklandı. ancak geçmiş aylarda ve yıllarda kaç menajer ve aracıya ne ödendiği kapalı kutuda kaldı. 

Tamamen şeffaf olacaklarını açıklayan bir yönetimin 31 futbolcu transfer ederek ikazlara rağmen hatalar zincirini devam ettirmesi gerçekten mantık dışı. 

Teknik adamların da artık zihinlerinde yerleşen, ‘Bursaspor menajerlere teslim edilmiş’ düşüncesi kahır mektubu gibi. İşte teslim edilen bu menajerler kimler, ödemeler kaç para?

Öğrenmek istiyoruz.

Bizim kaybettiklerimiz belli tamam da onlar ne kazandı?

Yeni yönetim bir ilke imza atsa son üç beş yılı bir açıklasa. Çünkü bu da bir hizmet.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.