Hava Durumu

Bölükbaşı şansını iyi kullanıyor

Yazının Giriş Tarihi: 17.01.2015 08:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.01.2015 08:16
Sonunda baklayı ağzından çıkardı. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, "Herkesin belirli hedefleri vardır" diyerek siyasete atılacağı yolundaki dedikodulara netlik getirdi:
"İyi bir teklif gelirse neden olmasın? Milletvekilliği de memlekete önemli bir hizmettir"
Aslında belirtiler daha baştan başlamıştı. Bursaspor kongresinde son anda ortaya çıkması, lig fikstür çekiminde bizzat numara çekmesi, geçen temmuz ayındaki TFF Mali Olağan Genel Kurulu'nda kongre divan üyesi olması, bizim gazetenin kuruluş yıldönümünde herkesi öpmesi ve resim çektirmesi vs. akıllarda, "Bu kadar faaliyette var bir şeyler" sorusunu uyandırmıştı.
Herkesin siyasete atılma hakkı vardır ve bu işte bir basamak bulmak da önemlidir. Çünkü siyaset hazırlığında olanlar hep aynı yoldan yürürler.
Değişmez bir kanundur bu.
İlginçtir, Bölükbaşı iyi bir rüzgar da yakaladı. Bursaspor Kongresi'nde inat oyları ile beklemediği bir zafer elde etti, Ligde de yine beklenmeyen bir başarıya ulaştı. Şansı yaver gidiyor. 
Peki, bu rüzgar siyaset için de yeterli olacak mı?
Bekleyip göreceğiz.

GOLFE GİDER DE, BAŞKAN OLAMAZ

Şu Yılmaz Vural da alem adam. Teknik adamlıkta işi denk getiremiyor ama, bazen sözleri cuk oturtuyor.
TSYD'nin Antalya'daki seminerinde, Yıldırım Demirören'e söylediği,"Paran var pulun var, git golf oyna. Ne işin var orada" cümlesi bir harika. Artık bu işlerden ümidini kesmeye başladığından, veryansın etmekten çekinmiyor. Nasıl olsa "Nem alacak felek benim" şarkısını söylemeye başladı.
Aslında Demirören'in  golfe gitmesi futbolumuz için en hayırlısı ama, orada bile başarılı olabileceği, hatta başkanlığa soyunabileceği şüpheli. Çünkü Golfte işi bilen Ahmet Ağaoğlu var.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.