Hava Durumu

"Bu da mı gol değil?" diye devam etmek

Yazının Giriş Tarihi: 23.09.2018 08:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.09.2018 08:15

Merak ediyorum.Yere yüzüstü düşerken, ellerini arkaya bağlayan veya bunu aklından geçiren 1 kişi çıkar mı acaba bu dünyada?
Üzerinde durulması gereken bir olay bu.
Hem Sakho, hem Bursaspor, hem de VAR için büyük şanssızlıktır, topun vücuda destek amacıyla mecburen yere inmekte olan ele çarpma pozisyonu.
VAR ile Bursaspor'un yokluk çekeceği belli oldu artık ama yapacak bir şey yok.
Rahmetli Sadri Alışık'ın dediği gibi,"Bu da mı gol değil?" diye haykırıp, yenilerinin peşinde koşmaktan ve yeni goller atmaktan başka çare de yok.
Bu oyunla, Bursaspor'un mutlaka özlenen galibiyete ulaşacağı, arkasının da geleceğinin sinyallerini alıyoruz artık. Ayrıca 2 sezondur bir türlü başedemediğimiz Başakşehir'den bu defa puan almak da önemliydi.
Samet Aybaba'nın ilk 11'de yer vermediği Furkan ve Yusuf'un bundan sonra daha dikkatli olmaları halinde başarının artacağı da bir gerçek.
Başakşehir'in kazandığı penaltıya söylenecek tek kelime dahi yok.
Ancak burada Hakem Ümit Öztürk için söylenecek şeyler var. Bence Öztürk burada kurnazlık yaptı ve net penaltıya rağmen tribünlere, "Bakın Bursaspor'un golünde VAR'a gittim ama, penaltı pozisyonunda da yine VAR'a danışıyorum" mesajı ile işi yumuşatmaya çalıştı.
Bu penaltıyı kurtaran Okan ise, şimdiden Süper Lig'in yıldız kalecileri arasına demir atmış oldu. Savunmanın Visca ve Adebayor'a fırsat vermemesi sevindirici bir gelişme ama, gereksiz geri pas girişimlerinden vazgeçmek de zorunlu hale geldi.

"BEN BURSA'NIN DIŞINA YAPARDIM"

Yeni Stat'ta yaşanan gelişmeler, eski Belediye Başkanı Recep Altepe'nin istifa ettirilme nedenlerinden biri olduğu artık iyice kesinleşti.
Daha önce Yeni Stat inşaatındaki yüksek maliyetlere ve gecikmeye dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu defa da "Ben stadı kesinlikle Bursa'nın dışına yapardım. Buraya zaten yapılmaz" deyince olaya son noktayı koymuş oldu:
Yani Recep Altepe burada büyük hata yapmıştır.
Ben de o zamanlar, yeni stadın Acemler'e yapılmasına ısrarla karşı çıkanlardan olduğum için bunların üzerinde duruyorum.
İyi de artık neye yarar.
Aradan geçen uzun yıllara rağmen, hâlâ sorun-larla boğuşmaya, şantiyeye devam ediyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.