Hava Durumu

Bu defa Altay gitti biz kaldık

Yazının Giriş Tarihi: 28.05.2021 08:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.05.2021 08:09

Kime niyet kime kısmet. Chelsea ve Manchester City kuzu kuzu gelmediler ama onların yerine Altay ile Altınordu geldiler Atatürk Olimpiyat Stadı'na.
Tarkan'ın "Kuzu kuzu" şarkısı çaldı mı stat hoparlörlerinde bilemiyorum ancak Altay'ın 18 yıl sonra Süper Lig'e döndüğü kesin. İzmir'in köklü kulübü zoru başardı sonunda.
Bu defa biz yapamadık onlar yaptı. 2005-2006 sezonunda 1. Lig'de biz seviniyorduk, onlar üzülüyordu. Şimdi ise tersi oldu. Biz yine 1. Lig'deyiz. O sezon Bursaspor ligde fırtına gibi esmiş ve şampiyon olarak Süper Lig'e çıkmıştı.
Altay ise 3. olunca play-off oynamış ve sonunda Sakaryaspor'a 4-1 yenilerek 1. Lig'e devam etmek zorunda kalmıştı. Sakaryaspor'un başında o dönemde rahmetli Nejat Biyediç vardı. Takımını Süper Lig'e çıkarmakla başarılarına bir yenisini daha eklemişti Boşnak hoca.
Altay tecrübeli kadrosu ve Mustafa Denizli faktörüyle bu defa Süper Lig'e adım atarken, altyapı ve sistem takımı Altınordu'nun başarısını da göz ardı etmemek gerek. Başkanları istemese de, müthiş bir mücadele ile Süper Lig'in kapısından döndüler. Onları da kutlamak lazım. Ahmet İlhan ilk yarıda o mutlak golü kaçırmasaydı maç farklı noktalara da gidebilirdi.

BAKARSIN YİNE DEĞİŞİR

TFF Başkanı Nihat Özdemir Süper Lig'de düşmenin kaldırılması ile ilgili kafalarda oluşan şüpheler için "Bu sezon aynı uygulama mümkün değil" demişti.
Lig bitti, şimdi 1'er 2'şer "Pandemi devam ediyor. Düşme yine kaldırılsın" müracaatları başladı. Bugüne kadar söylediklerinin hep tersi kararlar alan TFF ve Nihat Özdemir bakalım bu defa nasıl bir seyir yolu izleyecek.
Yine tersi bir karar çıkarsa da hiç şaşırmamak lazım. Nasıl olsa olaylar çabuk unutuluyor ve ne hesap soran ne hatalar sonucu istifa eden var. Herkes kaderine razı. Süper Lig de her geçen sezon tatsızlaşmaya devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.