Hava Durumu

Bu gidişle rekor kıracak

Yazının Giriş Tarihi: 29.01.2019 08:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.01.2019 08:01

Beraberlikler takımı haline gelen Bursaspor, bu gidişle rekor kıracak.
Aslında beraberliğe yatan değil, galibiyeti kaçıran taraf olmasına rağmen Lig'in "1 puan kralı" unvanını ele geçiren Timsah, sevinmek veya üzülmek arasında gidip geliyor.
Kalan 15 maçta da berabere kalırsa, 38 puan ile Lig'e tutunmak veya tutunamamak arasında gidip geleceği de kesin. Ancak araya 2-3 galibiyet sıkıştırıldığında iş rahata ermiş olacak.
Mesela, 2012-2013 sezonunda Gençlerbirliği 34 maçta 15 beraberlik aldı. Elde ettiği 45 puan ile 11.olurken küme düşen İstanbul BB. 36 puanda, Orduspor 29 puanda, Mersin 22 puanda kalmıştı.
Süper Lig'de geride bıraktığımız son 2 sezonda toplam 68 maçta 11 beraberlik alan Bursaspor, bu sezon daha 19 maçta bu sayıyı yakaladı.
Rekora gidileceği de buradan belli.

BORNOVA'DA MÜTHİŞ MÜCADELE

Doğrusu Göztepe'yi de Galatasaray'ı da tebrik etmek lazım.
Bodrum sokaklarına dönen Bornova Stadı'nda doğrusu müthiş bir mücadele verdiler. Bu kadar ağır bir zeminde, karşılıklı ataklar ve kaçan gollerle keyifli bir futbol izlettiler.
Göztepe'nin sele kapılır gibi galibiyeti kaçırmasına ise üzüldük ama, Galatasaray transfersizliğine rağmen belli ki iddiasını sürdürecek. En azından ikinciliği Beşiktaş'a bırakmayacak.
Rizespor'un 2.yarıdaki sürpriz çıkışı da alt sıraları oldukça etkiledi. Kümede kalma barajı da yükselecek gibi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.