Hava Durumu

Bu işler nereye kadar gider?

Yazının Giriş Tarihi: 10.11.2017 08:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.11.2017 08:50

Gelirler artıyor, defalarca vergi affı yapılıyor, mülkler satılıyor da ne oluyor?
"Elde var sıfır" değil de "Elde var eksi 118" oluyor.
Galatasaray,Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un büyük bir borç artışı içinde oldukları bir kez daha çıktı ortaya. Yapılan bir araştırmaya göre bu 4 kulübün toplam borcu bu yıl 7 milyar TL'ye yaklaşmış.
Gelecek yıl ise bu artış hızı ile 8 milyar TL'yi geçmesi bekleniyor.

Korkunç rakamlar bunlar ve tam bir belirsizliğe sürükleniş var ortada. Önemli olan da bu işler nereye kadar gider?
Kulüp başkanlarına bakarsanız, hep faiz ve kur farklarından yakınıyorlar. İyi de, yaptıkları yanlış transferler yüzünden çöpe giden yüzlerce milyon Euro'lardan hiç bahsetmiyorlar. Ocak ayı geliyor yine gözleri dışarda. Bu savurganlıkta faiz ve kur farkını oluşturan kim?
Hem Milli Takım hem de borcu durdurmak veya azaltmak için "Alt- yapı" olayı hâlâ Spor Bakanlığı, TFF ve kulüpler arasında bir çizgiye oturtulamadı.
Varsa yoksa, yabancı,faiz ve kur farkı. Sonunda da, işte böyle olur.

İŞ DE GİTTİ, MEKAN DA

Fatih Terim'in hayatı hep kavga, gürültü ve kaos ile geçti. Ancak bu defaki onu fena çarptı.
Alaçatı'da damatları ile birlikte mekan basma olayı, onda ne iş, ne de mekan bıraktı. Oradan gelen haberlere göre damatları olaylardan sonra pek rağbet bulamayan restoranlarını boşalttı. Hatta, Terim'in Alaçatı'da deniz kenarındaki taş evini de satışa çıkardığı öne sürüldü.
Bilindiği gibi mekan basma olayından sonra yoğunlaşan tepkiler yüzünden Fatih Terim, Milli Takım'dan ayrılmak zorunda kalmıştı.
Burada önemli olan Türkiye Futbol Direktörü ve Milli Takım'ın başında olan bir ismin, gereksiz yere ortaya çıkan bir sürtüşmeye karışması ve kavga gürültüyü bu boyutlara getirmesi.
2 restoran arasındaki paravan yüzünden patlak veren ve karakolluk olunan kavgada yaşananlar akıl ve mantık dışı ama sonunda iş de gitti, mekan da.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.