Hava Durumu

Bu stada 1 değil 2 unvan gerekir

Yazının Giriş Tarihi: 31.10.2021 07:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.10.2021 07:50

"Dünyanın en ilginç stadı" haberinin üzerine ilginç bir galibiyet iyi gider. Keçiören'i de farklı yenmek gibi mesela.

İngiliz basını Timsah Park'ı dünya listesine almış ama önemli bir ayrıntıyı unutmuş. Bu stat, 10 yıldır neden bitirilemediğini kimse bilmediği için de dünyanın en ilginç stadı seçilmek zorunda.

Yani Timsah Park'a 1 değil 2 unvan gerekir. Sadece mimar Hasan Sözüneri'ne yetmez, siyasi yöneticilere de teşekkür etmek lazım. Bu şehir bu olayı sorgulamıyor, yöneticiler kulağının üstüne yatıyor, Timsah Park da yapılırken eskimeye devam ediyor.

Bari Bursaspor da aradan bir sıyrılıverse. Son galibiyetlerin verdiği moral ile Keçiören'i de geçip yukarısı olan puan farkını kapatmaya devam etse.

Haftalardır kazanamayan Keçiören'e son İstanbulspor galibiyetinin bir ilaç olacağını tahmin etmiyorum. Ankara ekibinin bu defa da 'Dünyanın En İlginç Stadı'ndan 3 puan çıkarma ihtimali hiç yok. Çünkü Bursaspor ve taraftar baskısı yarın çok daha fazla olacak.

GÖNLÜMÜZ TRABZON'DAN YANA

Süper Lig'de "Bu sene o sene" deme sırası Trabzonspor'da. Kötü oynadığı maçları da kazanarak liderliğe demir attılar.

1976-84 arası 6 kez, 2011'deki Fenerbahçe olayı nedeniyle toplamda 7 kez şampiyon olan Trabzonspor bu sezon da şampiyon olabileceğinin sinyallerini vermeye başladı. Fenerbahçe'de ve Galatasaray'daki çalkantılar, tribünlerden gelen tepki ve istifa sesleri İstanbulluların şansını azaltmaya başladı. Hele Fenerbahçe'deki eski-yeni yöneticilerin tamamen ortaya dökülen sürtüşmeleri, Trabzonspor'un ekmeğine yağ sürüyor.

Gerçekten de "Bu sene o sene" onlar için. Bizim de dışarıdan da olsa gönlümüz Trabzonspor'dan yana. Beşiktaş'ın bu sezonu es geçmesi, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bu çalkantılar içerisinde puan cetvelinde daha da aşağılara inmesi ihtimal dahilinde geliyor bize.
Ancak cuma akşamı Trabzon'daki maçta tribünlerin "Rize kümeye" diye gürlemesine hayret ettik. Rize onların rakibi değil ki. Taraftarların asıl rakiplere karşı bu enerjiyi kullanmaları gerekmiyor mu?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.