Hava Durumu

Bu takıma desteğe devam

Yazının Giriş Tarihi: 28.02.2021 08:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.02.2021 08:11

Bursaspor havasını ve konsantresini birden kaybetti, düşüşe geçti.

Maddi konular, sağlık sorunları, Ali Akman olayı derken bu gelişmelerin takımı etkilememesi zaten mümkün değildi. Yine de bu düşüşün nedenini en iyi Mustafa Er ve takım bilecek.

Çözümü de onlarda.

Ancak camiaya da görev düşüyor. Yani destek olmaya devam. Bu yoklukta oynadıkları futbol, gösterdikleri hırs ve aldıkları neticeler nasıl herkesi mest ettiyse, tökezlemede de yanlarında olmak, el uzatmak hepimizin görevi.

Her takımda yaşanan iniş ve çıkışları Bursaspor'un da yaşaması gayet normal. Bu şartlarda sadece iyi gün dostu olmak kimseye yakışmaz.

Ali Akman olayından bugün için Bursaspor zarar gördü. Bunun aksini düşünmek imkansız.

Fakat bir de madalyonun tersi var. Ali Akman da yarınlarda bu işlerden zarar görecektir. Yani zarar iki taraflıdır. "İşleyen demir pas tutmaz" sözü boşuna söylenmemiştir. Maç yapmadan geçen aylar ve haftalar futbolcu için devamlılıktan kopmak anlamını taşır. En iyi gelişim ve antrenman maçtır. İki taraf da bunu baştan düşünmek zorundaydı.

ÇORUM BELEDİYESİ'NİN BÜYÜK BAŞARISI

Leblebisi ile ünlüydü, şimdi ile stadıyla dünyaya ün salacak.

11 yıldan beri düzenlenmekte olan "Dünyada yılın yeni stadyumu" yarışmasına bu defa İzmir Gürsel Aksel Stadı ile Çorum Yenişehir Stadı katılıyor. 2. Lig takımı Çorum FK'ya ev sahipliği yapan Çorum Yeni Stadı'nın Dünya statları ile yarışması doğrusu çok dikkat çekici. 160 milyon TL'ye mal olan tesis tasarımı ve teknolojik yetkinliği ile büyük övgü topladı.

Bu stadı inşa eden ve tamamlayan Çorum Belediyesi'ne helal olsun doğrusu. "İş bilenin, kılıç kuşananın" diye boşuna dememişler. Halk oylaması ve stat mimarları tarafından oluşan jürinin 10 Mart'ta açıklayacağı sonuçları merakla bekliyoruz. Hem İzmir hem de Çorum'un ilk 2 sırayı paylaşmasını da diliyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.