Hava Durumu

Bu tip kayıplar yakışmıyor

Yazının Giriş Tarihi: 06.02.2020 08:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.02.2020 08:05

Bu son olsun.
Göz göre göre gelen bu tip kayıplar yakışmıyor Bursaspor'a.
Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ve takımın büyük eksikliği ve tedbirsizliğidir bu. Kimse suçu birbirinin üzerine atmasın.
Eskişehir maçı öncesi biz bile görmüştük bu tehlikeyi ve,"Es Es, sadece genç ve istekli bir kadrosu ile dikkat çekiyor. Bu yüzden bugünkü maç kolay değil, Bursaspor çok dikkatli olmak zorunda. Küçümsemek, zirve yolunda yok yere yara aldırabilir. Sonuçta, 'Aman dikkat' demek ve Eskişehir Teknik Direktörü Mustafa Özer'in, 'Hepimiz işimizi aşk ve sevgi ile yapmaya çalışıyoruz' şeklindeki sözüne de kulak vermek mecburiyetindeyiz" demiştik.
Dedik ama belli ki takım tedbir yerine küçümsemeyi, nasıl olsa kazanırızı seçmiş.
Yersiz kart olayları da ayrı bir dert. Şimdi de Serdar Özkan. "Lisans çıktı"ya da "Vardır bir hayr" demek lazım sanki. Lig'de gittikçe kısalan zamanı bilhassa tecrübeli futbolcuların daha iyi kullanması gerekmiyor mu? Bu defa da karttan dışarda kalmak çok saçma değil mi?
Kubilay'a küfür edilmesine karşıyız. Ancak Kubilay'ın da, gole yaklaşmışken topu hâlâ 25 m öteye stop etmesine de karşıyız.

SİYASET ELİNİ ÇEKMELİ

TFF Başkanı Nihat Özdemir, bugün 11'de bir basın toplantısı yapıyor.
Daha doğrusu yapmak zorunda kaldı.
Türk futbolunun içine düştüğü kaos ortamı her gün biraz daha genişleyince işler içinden çıkılmaz bir hale geldi. Böyle bir ortamda Nihat Özdemir'in fazla dayanamaması ve istifa etmesi de gayet normal.
Hakem eleştirileri, limit artırımı limit indirimi, kulüplerin kayırılma iddiaları, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin yorumu derken senaryo üzerine senaryo yazmak bir virüs gibi sardı ortalığı.
Buna karşı maske falan da yok. Etkisi direkt.
Hem de işin tadını kaçıracak, "Süper Lig'de böyle şampiyonluk olmaz olsun" dedirtecek cinsten.
Gerek TFF yönetimini belirlemek gerekse bazı kulüplere aşırı sahip çıkmak olmamalı siyasetin işi. Buralardan elini çekerse kafalar da ortam da kesinlikle rahatlayacaktır.
Bilhassa TFF başkanı ve yönetimi, siyaset karışmadan belirlenmek zorundadır.
Şimdi merakla bekliyoruz, girilen bu kaos ortamı için bakalım Özdemir neler söyleyecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.