Hava Durumu

Bunun üzerinde durmak lazım

Yazının Giriş Tarihi: 12.11.2013 08:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.11.2013 08:07

Atatürk Stadı’nın yıkılması ve Atatürk isminin buradan kalkacak olması nedeni ile oluşan tepkilere bir yenisi daha eklendi.
Buna, “Kuvvetli bir dokunuş” da diyebiliriz.
Bursa Mimarlar Odası, BUMİAD, GÜMÇED ve Mayıs 16 grubu, Atatürk Stadı’nın yıkılıp meydan adı altında ticari alan olmaması için “Korunması gerekli taşınmaz kültür varlığı” olarak tescil edilmesini istediler. Bunun için de Bursa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürlüğü’ne başvuruda bulundular.
Son yıllarda “Timsah Arena burada olacak, yıkılıp parka ilave olacak, yok meydan olacak” gibi birbirini tutmayan ifade ve kararlarla karşı karşıya kalan emektar Atatürk Stadı, Recep Altepe’nin yeniden seçim malzemesi haline geldi. Çünkü Altepe, yeni stadyumun tamamlanmasının  ardından Atatürk Stadyumu’nun yerine özellikli bir meydan kazandırılacağını söyledi.
Ortaya konan makete göre de oraları tam bir beton ve taş yığını haline gelecekti.
Dolayısıyle tepkiler çığ gibi büyümeye başladı. Yeni stat, başka kaynaklardan finanse edildiğine göre, Bursa’nın önde gelen sivil toplum kuruluşları ve odalarının istekleri üzerinde durmak lazım.
KOY ARTIK GENÇLERDEN BİRİNİ
Ligin 2.yarısına kadar böyle gitmesin bari. “Santrfor yok” diyoruz ama orada oynayacak 4 futbolcudan ikisini Bursa’da, diğer ikisini kulübede bırakıyoruz.
Daum’un bu yaptığına hayret etmemek mümkün mü?
Büyük maçlarda takımda herkes üst düzey oynadığından bu eksiklik arada gargaraya geliyor ama normal maçlarda ileri uç resmen sırıtıyor.
Enes veya Batuhan fark etmez. Biri hiç olmazsa direkt oynasın. Tecrübe kazansın bu gençler. Kimse onlara “Kötü oynadın, gol atamadın” demez ama,”Hiç olmazsa Bursaspor santrforu ile birlikte 11 kişi oynuyor” denir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.