Hava Durumu

Bursaspor'da neden açıklama yok?

Yazının Giriş Tarihi: 07.08.2019 09:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.08.2019 09:03

Büyük çalkantı ve açmazın içinde olan Bursaspor'un resmi sitesine bakıyorum, "Acaba neler oluyor, idari yönden ne gibi çalışmalar yapılıyor, ne gibi sonuçlar alınacak?" diye.
Tabii en başta transfer yasağı sorunu var.
Bununla ilgili hayali gelişmeler, yorumlar ise sadece sosyal medyada, kahvede, çarşıda pazarda. Ankara'dan para geliyor, TFF ek yardım yapıyor, Ziraat Bankası borcu yapılandırıyor, şu şu futbolcu satılıyor iyi paralar geliyor vs. gibi.
Tam bir bilgi kirliliği götürüyor ortalığı.
Resmi sitede ise en yetkili ağızdan, yani Başkan'dan tek bir açıklama, tek bir satır yok. Resmi sitede Başkan'ın en son 26 Temmuz'da bir açıklaması çıkmış. Gençlik Geliştirme Program Sorumluluğu'na getirilen Koray Tanrıverdi'nin Vakıfköy'deki imza töreninde şunları söylemiş Mestan:
"Amacımız her zaman daha iyiyi yapmak. İnsanoğlu her zaman kendini geliştirir. Biz de modern çağa ve modern dünyaya ayak uydurma adına daha iyisini yapmak ve Bursa ile Bursaspor camiasına layık olmak için elimizden geleni yapacağız"
Halbuki ortalık toz duman. Büyük tepkiler, büyük kızgınlıklar hakim camiaya ve taraftarlara. Bu tip yıkama yağlamalar da insanların tepesini daha çok attırıyor.
Sen bunun için mi geldin oraya?
Geçen hafta istifa eden Eskişehirspor Başkanı Osman Taş'ın, "Kulübüm için yaptığım harcamalar ve yatırımlar toplamda 9.5 milyon TL tutmaktadır" şeklindeki açıklamasını özellikle yazmıştım. Belki dedim Mesut Mestan da bir bilanço çıkarır.
Ama nerdeee.
Cepten para vermeyi geçtik, "Neler oluyor?"a bile cevap bulamıyoruz.
1.Lig'de ise şu anda 14 takım transfer yapıyor. Bunların yarısı da şampiyonluk ve terfi peşinde.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.