Hava Durumu

Çakır sahada, karalayanlar kavgada

Yazının Giriş Tarihi: 27.06.2021 08:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.06.2021 08:04

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 Turu'nda Milli Takımımız yok ama Çakır var.
Türkiye'de beğenmediğimiz, çok bilmiş kulüp yöneticilerinin hemen hemen her maç sonrası yerle bir ettiği Çakır.
Evet Cüneyt Çakır yarın Danimarka'nın Kopenhag şehrinde oynanacak Hırvatistan-İspanya son 16 Turu maçını yönetecek, bir gurur tablosu daha sunacak.
Türkiye'de onu karalayanlar ise sezon arası boşluğunu doldurmak için bu defa birbirlerine sallıyorlar. Alışkanlık yapmış bir kere ama tabelaya baktığınızda Cüneyt Çakır Avrupa'da sahada, kulüp yöneticileri ise ekranlarda kavgada.
Demek Çakır işini doğru yapıyor. İşlerini doğru yapamayanlar, kulüplerini batıranlar ise laf ve kavga üretmeye devam ediyor. Biri seçimde kaybetti, "Oh kurtulduk. Başımız dinlenecek" derken bir diğeri kenardan atladı ortaya. Ekranlarda rahat yüzü görmek sanki haram bizlere. Hakemler, MHK bitti şimdi kendi yöneticilerine dalıyorlar. "20 sene hizmetim var" kalkanına sığınıp kendi başkanlarını bile yakıp yıkıp geçmeye çalışıyorlar. Bir zamanlar hakemleri atmaya çalıştıkları statlarından şimdi mevcut başkanı gönderme hesabındalar. "Seni bu seyirci ile göndereceğim" sözleriyle bu defa 20 saniyede kin kusma hizmeti! veriliyor.
Transferlerle batırdığı kulübüne hâlâ "Ramos'u al, Marcelo'yu al" diye akıl uzatıyor, suçlama yapıyor. Kendi kendilerini SPK'ya ve TFF'ye şikayet ediyor. Ağır sözler suçlamalar diz boyu.
Yöneticiler arasında ikide bir "Ruh sağlığı bozuk" iddiaları da gündemden inmiyor bir türlü. Makamlar, koltuklar deşarj olma yeri sanki. Türkiye'de kulüplerin geldiği nokta bu.
Cüneyt Çakır ise hâlâ Avrupa'da üst noktada, önemli maçların vazgeçilmez adamı. Kimin işini daha iyi yaptığı ise ortada.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.