Hava Durumu

Devam ettirmek çok zor değil

Yazının Giriş Tarihi: 07.05.2022 08:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.05.2022 08:07

Sıkıntı ve korku dolu haftalarımız devam ederken, 16-17-18 numaralı koltuklar da asıl sahiplerini bekliyor. 1. Lig’de son 3 hafta Balıkesir’den sonra düşecek son 3 takım belirlenmeye başlayacak. Son haftaların, son dakikalarına kadar devam edebilecek gibi bir durumun ortaya çıkmasına rağmen bu hafta bazı şekillenmeler de beklemek mümkün. Mesela, Kocaeli-Atınordu, Denizli-Menemen, Bolu-Samsun, Bursaspor-Ümraniye ve İstanbulspor-Adanaspor maçlarından sonra ortalığın biraz daha netleşeceği kesin.

Bursaspor’un ise böyle bir ortamda etrafına bakmadan 3’te 3 yaparak tam gaz yola devam etmesinden başka çaresi yok. Aslında artık kazanma havasına giren takımın ve taraftarın bunu 3 hafta daha devam ettirmesi çok zor değil. Bursaspor’un o bitirici ağırlığını hissettirmek gerçekten büyük avantaj.

AKHİSAR’DA DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

2013’te ‘Selâmün aleyküm’ pankartıyla gelmişti Süper Lig’e.  Şimdi ise sesiz sedasız 3. Lig yolunu tuttu. Son 4 yıl içinde büyük çöküş yaşayan Akhisarspor Avrupa Ligi’nden 3. Lig’e kadar indi. Hızlı eriyen buz parçasına döndü. Yok olan veya yok olmaya doğru giden Anadolu takımlarının yaşadığı sorunların bir kopyası adeta. Camialarda karşılıklı suçlamalar, sürtüşmeler derken, olan da kulüplere oluyor.

Akhisarspor kendi sahasında AMED Spor’a yenildikten sonra 3. Lig’e düşmesi kesinleşince bazı iddialar da ortaya dökülmeye başladı. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun twitter hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekiciydi:

“Bize yıllardır futbol takımımızın borçsuz olduğunu söyleyen eski başkanımız ve yardımcısına sormak istiyorum. Kulübün eskiden kalma borçlarının toplamı olan 5 Milyon Euro nerede?”

Buna mutlaka bir cevap gelecek ama sorunların çözülmesine yardımcı olacak mı? meçhul. Tıpkı daha önce diğer takımlarda yaşananlar gibi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.