Hava Durumu

Dileriz suskunluğu devam eder

Yazının Giriş Tarihi: 15.04.2018 08:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.04.2018 08:00

Demba Ba ile ilgili Fikret Orman olayından sonra bir de "Beşiktaş ile 2 yıllık anlaştı" haberleri çıkınca Göztepe taraftarları golcü futbolcuya tepki göstermeye başladı.
Ayrıca Demba Ba'nın Göztepe'nin yeni mukavele teklifine henüz cevap vermemesi de bunun üstüne eklenince, sezon sonu için ibrenin Beşiktaş'a döndüğü yorumları ağırlık kazandı.
Ancak öyle veya böyle, transfer durumu bizi ilgilendirmez. Bugün ne yapacağı asıl önemli olan. Şimdi İzmir'de bütün gözler ona çevrilmiş durumda. Dileriz Demba Ba, 2 haftalık suskunluğunu Bursaspor'a karşı da sürdürür.
Sonra ne yaparsa yapsın.
Demba Ba derken, Bursaspor savunması ve orta sahasının ligdeki tüm golcülere verdiği davetiyeler geldi aklımıza. Rakibin önünü açık bırakmak ve rahat şut atma imkanı sağlamak, biliyorsunuz alışkanlık halinde. Mösyö yapamadı ama Mustafa Er'in buna mutlaka bir çözüm getireceğine inanıyoruz.
Herş eye rağmen Demba Ba'nın yarım sezonda halen 5 golü var. Bizdeki Sow'un hali de ortada. Antrenmanlarda bile gol atıp atmadığından şüpheliyiz. Kasımpaşa'dan 400 bin euro alan Trezeguet dün de Karabük'e attı ve 11 gole ulaştı. Malatya'da Boutaib'in 12 golü bulunuyor. Bursaspor olarak ne kadar şanssız ve hatalı olduğumuzu gösteren olaylar üst üste geldikçe, üzüntümüz de katlanarak devam ediyor.

ALANYA DA PUAN ALDI

"Mecburen mecburiyetten" şarkısı söyler gibiyiz.
Bursaspor kendini ateşe atınca, diğer maçları da mecburen izliyoruz. Malatya-Alanya maçı da öyle.
Alanya son anda attığı golle 1 puan kaptı ve Bursaspor'a iyice yaklaştı. Akdeniz ekibi deplasmanda doğrusu son ana kadar hem iyi direndi hem de gol peşinde koştu.
Alt sıralardan kurtulmak için önemli bir özellik bu. Malatya'nın galibiyeti koruyamaması doğrusu Bursaspor için kötü oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.