Hava Durumu

Divan'a yeni bir hareketlilik geldi

Yazının Giriş Tarihi: 09.07.2015 08:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.07.2015 08:15
Büyük bir çekişme içinde geçen Divan seçiminden sonra Başkan olan İdris Sevinç, Almira'da verdiği iftar davetinde bir kez daha güvenoyu aldı.
"Tatsız,tuzsuz ve gayesiz" olarak günlerini geçirdiği gerekçesi ile sık sık tenkit alan eski Başkanlık Kurulu'nun değişmesi belli ki Divan'a yeni bir hareketlilik getirdi. 
İftarda tek bir sandalye bile boş kalmayınca basın mensubu arkadaşların, TV'deki "Yan odaya" kampanyası gibi mecburi bir üyelik durumu çıktı. Tabii hoş olmadı ama, yoğunluk nedeni ile meydana gelen bu yan oda olayının bir daha yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını dilemekten başka çare yok bugün için.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile görüşmeler yapan İdris Sevinç, ilk iş olarak Timsah Arena'ya bir anı köşesi yapmak ve buraya Bursaspor'a emeği geçmiş başkan, yöneci ve taraftar liderlerinin fotoğraf ve bilgilerini koyma düşüncesinde.
Ancak en önemlisi de Sicil Kurulu'nun tekrar oluşturulması. Yani, Divan'ın biraz daha etkili hale getirilmesi.
Sevinç, transfer faaliyetlerinin bitmesinden sonra bu konuyu, Bölükbaşı'nın önüne koyacak.

Fenerbahçe'nin yabancı transferlerinde bir anda coşması ve işlerin istediği gibi gitmesi, Ozan Tufan-Volkan Şen planlarında frene basmasına neden oldu.
Gerçi yine de belli olmaz ama, Valencia'nın da devreye girmesi ile ortalık iyice karıştı.
Ben şimdi merak ediyorum. Ozan Tufan Fener'e gidecek derken, Valencia'da Fener'e karşı oynamasın? Malum, Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde play off'a çıkarsa, muhtemel rakipleri arasında seribaşı Valencia da olacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.