Hava Durumu

En önemli dönem çöpe gitti

Yazının Giriş Tarihi: 04.09.2021 08:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.09.2021 08:00

Menajerler ve aracılar ile hareket etmenin bedelini ödeyen taraf yine Bursaspor oldu.

Kötü sonuçlar, istifalar, sürtüşmeler, fesihler ve özürler derken sezonun en önemli dönemi çöpe gitti. Lige teknik ekibin istediği isabetli transferlerle hazırlanma fırsatı kalmadı artık.

İlk 3 maça 3 ayrı teknik adamla çıkıldı ve dikkat edin bu maçlara hiçbirinin istediği, okey verdiği kadro ile çıkılmadı. Gayet tabii ki, bu kargaşayı, uyumsuzluğu rakipler çok iyi değerlendirip puanları cebe indiriverdi.

Mustafa Er'in ne kadar haklı olduğu kısa zamanda çıkıverdi ortaya. Ona güvenmemenin ve onunla birlikte hareket etmemenin cezasıdır bunlar. Hep söylüyoruz ama dinlenmiyor nedense;

"Menajerler ve aracılar ile devamlı aynı hataları tekrarlamanın ne gereği var?"

1. Lig'de bu sezon işler daha zor. Çünkü çok iyi kadro ve düzen kuran takım sayısı oldukça fazla. Bursaspor'un mevcut kargaşa ve düzensiz ortamınından ne zaman sıyrılacağı, işleri rayına oturtacağı ise soru işareti taşıyor.

HALUK ÖZKIYICI UNUTULMAYACAK

Bursaspor'da Süper Lig şampiyonluğu döneminin gizli kahramanlarından eski 2. Başkan Haluk Özkıyıcı da aramızdan ayrıldı.

Bir Bursaspor sevdalısı olan, acısıyla tatlısıyla her şeyini Bursaspor'a adayan Özkıyıcı hiçbir zaman unutulmayacaktır.

2010'da ki Süper Lig şampiyonluğundan sonra Atatürk Stadı'nın UEFA kriterlerine uygun hale getirilmesi ve seyirci kapasitesinin arttırılması için mimar Hasan Sözüneri ile birlikte gece gündüz çalışarak Şampiyonlar Ligi maçlarının

Bursa'da oynanmasını sağlaması hem Bursaspor'a, hem de şehire büyük bir hizmetti. Eğer bu özverili çalışma olmasaydı, Şampiyonlar Ligi'ndeki Bursaspor maçları İstanbul'da oynanacaktı.

Yaptığı iyilikler ve hizmetler nedeniyle camiada çok sevilen Özkıyıcı'ya bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.