Hava Durumu

Eskimeyen yıldızlar

Yazının Giriş Tarihi: 07.07.2021 08:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.07.2021 08:16

Kendine çok iyi bakan bir istikrar abidesi sanki. Tekrar Süper Lig'e dönen Altay, 40 yaşındaki İbrahim Öztürk ile yola devam kararı aldı. Eğer İbrahim de "Devam" derse, Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ile birlikte Süper Lig'in en yaşlıları unvanını alacak. Emre 40 yaşında bıraktığından, İbrahim Öztürk 41 yaşında futbolu bırakma ve "En yaşlı" unvanını elde etme imkanını bulacak.

İbrahim'e bravo doğrusu.

Biz de onunla gurur duyuyoruz ve başarılarının devamını dili-yoruz. Bursaspor'un 2010'daki şampiyonluğunda verdiği katkıyı hiçbir zaman unutamayız. Hırslı futbolu ve mücadele gücü de hâlâ devam ediyor.

Kayseri doğumlu olan ve Kayseri Mevlana Yıldız Takımı'nda futbola başlayan, genelde Altay, Bursaspor, Sivasspor ağırlıklı futbol yaşamını sürdüren İbrahim Öztürk, tüm liglerde 6 şampiyonluk yaşayarak "En tecrübeli" unvanını da elde etti. Kolay kolay kırılacak rekorlar değil bunlar. Stoper ve sağ bek oynayan İbrahim, Bursaspor'da Süper Lig'de 4, Avrupa Ligi ele-melerinde 1 gol atarken, fırsatçılığı ile de dikkat çekmişti. Kaldı ki İbrahim'in bu özelliği hâlâ devam ediyor.

Bir eskimeyen yıldız da Kadir Şankaya.

Bursaspor'un eski başkanı, yöneticisi ve Divan Kurulu Başkanı olan camianın Kadir Baba'sı, divan kurulunun son seçimden sonra yeni başkanı seçilen Galip Sakder'in görevi teslim alma töreninde Divan Onursal Başkanı olarak yine sahalardaydı. Ona da sağlıklı ve nice yıllar dileğinde bulunuyoruz.

Merhum Nejat Biyediç de gündemde. Mudanya Belediyesi eksik olmasın, Bursaspor'un unutulmaz futbolcusu ve teknik direktörü Nejat Biyediç'in ismini Yörükyenicesi Spor Tesisi'ne verdi. Bu hatırlamanın Bursa'da da olması ve Özlüce'ye veya Vakıfköy'e Biyediç isminin biraz daha yakınlaşması gerekmez mi?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.