Hava Durumu

Eskişehirspor’dan Valiliğe başvuru

Yazının Giriş Tarihi: 30.04.2014 08:26
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.04.2014 08:26

Eskişehirspor’da önceki gece çok enteresan bir olay gelişti. Yönetim Kurulu toplantısından sonra kulübün resmi internet sitesine “Kamuoyuna duyuru” başlığı ile şu açıklama kondu.
“Eskişehirspor Kulübü Derneği’nin 21.06.2013 tarihinde hazırlanan ve 22.06.2013 tarihinde Olağan Genel Kurul’da ibra edilen bilançosuna yönelik, uluslararası bağımsız bir firmadan hizmet satın alınması suretiyle, 01.06.2010 - 21.06.2013 tarihleri arasındaki finansal tablolar, davalar, hukuk davaları, sözleşmeler, cezalar, alacaklar, borçlar, temlikler, teminatlar ile tüm gelir ve giderleri incelenmiştir.

Söz konusu raporda yer alan bulgulara göre Eskişehirspor Kulübü Derneği Genel Kuruluna sunulan bilanço ile gerçek durum arasında ciddi farklılıklar olduğu görülmektedir. Tüm bu hususlara ilişkin, İnceleme Raporunda yer alan tespitlerle ilgili Dernekler Kanunu ve ilgili diğer mevzuat hükümleri uyarınca gereğinin yapılması üzere, Eskişehir Valiliğine gerekli başvurularda bulunulmasına ve Tüzük gereği, bilançonun hazırlanmasında sorumluluğu olan yöneticilerin, tüzüğümüzün ilgili maddeleri uyarınca Disiplin Kurulu’na sevk edilmelerine karar verilmiştir”
Görüldüğü gibi kulüplerde o eski “Oldu, bitti, hasır altı” devirleri geride kalmaya başladı. Bizde de ”İbra edilmesin” sesleri gittikçe güçleniyor. Bilinçli, düzenli ve verimli olmak, kulübü batırmamak artık ön planda. Onun için Eskişehirspor’un mevcut yönetimini kutlamak gerek.

KINA GECESİNE DÖNDÜ

Ligin sonu geldikçe artan cezalar ve tribünlerin erkeklere kapanması artık maçların da tadını kaçırmaya başladı.
Fenerbahçe’nin son maçına bakın. Kadınlar içerde, erkekler dışarda eğleniyor.
Maç değil de, kına gecesi sanki.
Yabancı sayısı için kulüpler ve TFF birbirleri ile boğuşurken bu önemli konu arada kaynayıp gidiyor. Halbuki büyük para ve destek kayıplarına yol açan “Erkekler giremez” olayının bir an önce çözülmesi lazım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.