Hava Durumu

Ey top sen de mi Fenerlisin?

Yazının Giriş Tarihi: 25.11.2014 09:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.11.2014 09:43
Sanki canı var. Bursaspor adına girmemekte direnen, Fenerbahçe adına da kendi kendine içeri süzülen bir top çizdi maçın kaderini.
“Sen ne oynarsan oyna, ben kafama göre takılıcam” der gibi.
Bakambu, Ozan Tufan, Volkan Şen(2), Serdar Aziz ve Ozan İpek’in kale ağzındaki dokunuş ve şutlarının gol olmaması bir mucize. Fenerbahçe’nin fark yiyeceği bir yerde puan kurtaması bir mucize.
Geçmiş ve gelecek maçların tüm şanssızlıkları bir araya gelmiş, cadılar bayramı yapar gibi pazartesi gecesine sözleşmiş.
Halbuki orta sahadan tek topla çıkma düşüncesi ile ilk yarıda Fenerbahçe savunmasını felç eden Belluschi ve Josue’nin dikine ve uzun pasları Volkan Şen’i  2 defa net gol pozisyonuna soktu ama  bunlardan biri ağlarla buluşunca farkın açılması kaçtı. 
Volkan Şen-Şener ikilisinin ilk yarıda sağ kulvarı çok iyi kullanıp Caner’i kısa zamanda devre dışı bırakmaları da Bursaspor adına önemli bir üstünlüktü. Ancak aynı başarı solda olmadı ve Bakambu beklenmedik bir şekilde etkisiz kaldı. Bu da Gökhan Gönül’ün sık sık ileri çıkmasını sağladı.
2.yarıda Kuyt’ın çaprazdan herkesin kafasını aşarak orta gibi giden frikiki beklenmedik bir şekilde içeri giderken “Eyvah yine 2.yarı sendromu” dedik ama, Bursaspor’un tüm hatları ile son dakikaya kadar galibiyeti kovalamasına alkış tuttuk.
Bunda Bekir ve Ozan İpek’in oyuna girmesinin ve orta sahayı ateşlemesinin de rolü büyüktü .Doğrusunu söylemek gerekiyorsa bu 2 futbolcu da beklenenin çok üstünde performans gösterdi. Emenike ve Sow’a fırsat tanımayan Serdar Aziz ve Cıvellı de gecenin yıldızlarındandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.