Hava Durumu

Geçen sezon başını unutmayalım

Yazının Giriş Tarihi: 10.09.2020 08:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.09.2020 08:16

Bursaspor'da bu kritik dönemde lige Adana Demirspor ile başlamak şanssızlık. Mısralardaki gibi kafiye yaparcasına, maddi durum zor, idari durum zor, açılış maçı zor.
İnsanın içi burkuluyor ama Mustafa Er ve elde kalanlara "Allah kolaylık versin" diyerek güvenmek zorundayız. Öncelikle de kadroda çoğunlukta olan gençlere.
Geçen sezon başı olduğu gibi gençler ağırlıklı Bursaspor'un yine iyi bir futbol ile heyecan vermesi, taraftarın ilgisini sıcak tutması tek dileğimiz.
Yaz transfer sezonu 5 Ekim'de biteceğinden daha zaman var ama Bursaspor ihtimal az da olsa tahtayı açarsa, geçen sezonu çok iyi önüne koyup incelemeli.
"Tahta açıldı, açılıyor" derken birdenbire alınan yeni eskilerle, takımdaki ahenk ve futbol kaybolup gitmişti. Fırtına gibi esen, tat veren Bursaspor'dan eser kalmamıştı. Yeni eskilerle saç baş yolduran, sıkıntı veren Bursaspor geri döndü. "Merak etmeyin bu maçı telafi edeceğiz, yarın daha iyi olacağız" demeçleriyle geçti günler. Onun için yeni eskilerin ninnilerini dinlemek zorunda olmayalım artık. Denge çok iyi kurulmalı.
Yensek de yenilsek de gençlerle mutlu olmayı deneyelim biraz.

İCRAAT YERİNE NASİHAT

TFF Başkanı Nihat Özdemir geçen gün hakemlere, "Birileri için değil adalet için yönetin" dedi.
Kafaları karıştıran bir demeçti bu. Acaba bugüne kadar hakemler birileri için mi yönetti de şimdi böyle konuşmak zorunda kalınılıyor?


Hele MHK eski başkanı Yusuf Namoğlu'nun "Davul bizde tokmak başkasındaydı" sözlerini de hatırlarsak Nihat Özdemir'in son hakem açıklaması daha da dikkat çekici.
Futbolun başındaki adamın icraat yerine nasihatte bulunması ilginç değil mi?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.