Hava Durumu

Gözler Çakır, Messi ve Arjantin'de

Yazının Giriş Tarihi: 26.06.2018 08:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.06.2018 08:18

Seçim heyecanı bittiğine göre artık tüm dikkatler Dünya Kupası'nda.
Genellikle de bu geceki Nijerya-Arjantin maçında.
Almanya grup aşamasında elenmekten son anda kurtuldu ama bir başka dünya markası Arjantin, bakalım bu işi başarabilecek mi? Günün en önemli sorusu bu. Sonucu da büyük bir merakla bekleniyor.
Grupta halen 1 puanı bulunan Arjantin'in öncelikle Nijerya'yı yenmesi gerekiyor. Ancak bu yetmeyecek. Aynı saatteki Hırvatistan-İzlanda maçında da Hırvatların yenilmemesi şart. Yani Arjantin'in gruptan çıkabilmesi bir değil, iki maçın skoruna bağlı.
Bu yüzden heyecanlı bir gece olacak.
Ayrıca Nijerya-Arjantin maçını Cüneyt Çakır'ın yönetecek olması da bu heyecan ve ilgiyi ikiye katlayacak. Kader maçında Arjantin, Messi ve bir Türk'ün yollarının kesişmesi çok özel bir olay.
Bizler de Çakır'a ve ekibine şimdiden başarılar diliyoruz.
Arjantin'in işinin zor olduğu görüşü ağırlık kazanırken Messi'den maç öncesi ilginç bir açıklama geldi. Çok iddialı sözlerdi bunlar:
"Arjantin ve benim için Dünya Kupası çok önemli. Hep kupayı kaldıracağım anı hayal ediyorum. Sadece o anı düşünüyorum. Milyonlarca Arjantinliyi mutlu etmek istiyorum. Bu rüyadan vazgeçemeyiz. Dünya Kupası'nı kazanmadan futbolu bırakmak istemiyorum"
Messi 31 yaşında olduğuna göre gelecek Dünya Kupası'nda durumunun ne olacağını kestirmek zor.
Onun için kupayı kaldırma fırsatı olarak Rusya, akla en yatkın yer. Dolayısıyla bu geceki Nijerya-Arjantin maçına Messi ağırlığının da eklenmesi cabası.
Bu şartlarda gerçekten kaçırılmayacak bir maç.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.