Hava Durumu

Güneş bedava, daha ne istiyor TFF?

Yazının Giriş Tarihi: 23.12.2014 07:40
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.12.2014 07:40
Bunu her hafta tekrarlamakta yarar var, çünkü bir Bursaspor gerçeği. Daum’da uyuyorduk, şimdi gözler 4 açık seyrediyoruz maçları. Sıkıntı bitti heyecan bastı tribünleri, ekranları.
Ofansif futbol ve dikine oyun renk getirdi Bursa’ya.
İşte buydu özlenen.
Sezon başında biraz aksama ve şikayet olsa da,  Şenol hoca belini hallettikten sonra tam bir çıkışa geçti. Kariyerinde yeni bir sayfa bu. Bursaspor ile birlikte Volkan Şen, Fernandao, Serdar Aziz, Harun,Josue, Ozan Tufan da çıkışa geçti. Fernandao ve Volkan biraz daha paylaşımcı olabilse goller rahatlıkla 6’ya dayanabilecek hale geldi. Büyük bir aşama bu. 
Geçen sezon 14 maçta 14 gol atıp, 16 gol yiyen Bursaspor bu defa 14 maçta 26 gol attı 17 gol yedi. İstanbul takımları bile halen 26 gole ulaşamamış vaziyette.
Şenol Güneş’in  çok gol getiren sistemi gibi konuşması da çok ama, doğru konuşuyor.
Goller gibi bu da bir gerçek.
Aziz bey gibi tehdit yok,”Asarım,keserim,basarım”yok. Sadece fikir mücadelesi. Mevcut aksaklıkların düzeltilmesi mücadelesi. Futbolu kirlilikten kurtarma, düzlüğe çıkarma mücadelesi. Her türlü unvanları ve parayı parselleyen Fatih Terim’in bile girmek istemediği ve arazi olduğu konulara da giriyor Şenol hoca. Gerçeklere parmak basıyor.
Hem de bedavaya.
Daha ne istiyor TFF?

FERNANDAO FİKİR BABASI

Seremonide yer alan minik futbolculara üşümemesi için yağmurluğunu çıkarıp veren Fernandao büyük takdir toplamıştı ancak onun gündüz yaptığı bu işi gece tekrarlayan Beşiktaş kalecisi Tolga bir anda gündeme oturdu. Aslında bu çocukları kışın oraya çıkarmak tam bir hastalığa davetiye. Onlar forma aşkı ile yanıp tutuştuklarından, eşofman ve yağmurluk heveslerini kırar. En iyisi aralık, ocak, şubat aylarında seremonide onların sağlığı için miniklere yer vermemek    
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.