Hava Durumu

Gününde bir Timsah ve tribünler

Yazının Giriş Tarihi: 17.03.2019 07:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.03.2019 07:44

Bursaspor için zor bir maç ama, deplasmanda beraberlikler takıntısı olan Galatasaray'ın Bursa'da da puan veya puanlar bırakabileceği ihtimalini de boş geçmemek lazım.
Hatta, gününde bir Timsah ve tribünler önünde havanın değişmesi de kesin gibi.
Galatasaray böyle havalarda çoook grip olmuştur burda.
Buna "Hakem ile birlikte"yi de ekleyebiliriz.
Hakem dedim çünkü, Bursaspor-Galatasaray gibi bir kader maçına yapılan atama "Pes" dedirtecek cinsten dikkat çekici. MHK'nın Galatasaray'a rüzgarı sanki.
Suat Arslanboğa bugüne kadar Galatasaray'ın 11 maçını yönetmiş ve Sarı-Kırmızılılar bunlarda yenilgi yüzü görmemiş. 9 galibiyeti 2 beraberliği var.
Hatta soyadında arslan bile var.
Rüzgar için özel seçim, "Daha ne yapalım?" der gibi.
Bu kadar tesadüflere de pes.
Belli ki TFF'de Bursaspor'u sallayan, bırakın torpili normal haklarını bile koruyan, düşünen bir kişi dahi yok. Bunu bir kez daha gördük.

MİLLİ TAKIM VE GÜNEŞ'E HAYIRLI OLSUN

A Milli Futbol Takımı-mız'da 2.Şenol Güneş devri, açıklanan aday kadro ile başlamış bulunuyor.
Yeni dönemde Milli Takım'ın tekrar özlenen seviyeye yükselmesini diliyoruz. Çünkü hem skor hem de kadro olarak iyice cılızlaşmıştı Milli Takım.
2002 Dünya Kupası'nda Güneş'le kazanılan 3.'lük ve tarihinin en önemli başarısını bir kez daha hatırlamakta yarar var. Şenol Güneş'in yeni aday kadrosu genelde olumlu bulundu. Sadece Oğuzhan Özyakup biraz soru işareti yarattı ama, onun da üstünde fazla durmamak lazım.
Bu arada TFF'nin TamSaha dergisinde yer alan eski bir Milli Takım fotoğrafında önemli bir ayrıntı var. Şenol Güneş'in ilk Milli olduğu Ekim 1976'daki Malta maçının kadrosunda Galatasaraylı Fatih Terim de bulunuyor. Milli Takım'da Teknik Direktör olarak da kafa isimleri çıkaran önemli bir kadroymuş bu.
Bursaspor'dan Kemal Batmaz da o gün aynı kadroda.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.