Hava Durumu

Güvenimiz katlanıyor

Yazının Giriş Tarihi: 24.11.2017 07:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.11.2017 07:55

Le Guen'e olan güvenimiz her gün katlanarak sürüyor.
Onunla yollarımızın kesişmesi gerçekten büyük kazanç. Sadece saha içi değil, saha dışında da örnek insan. Dün de olduğu gibi, konuşmaları dört dörtlük. Gayet mantıklı ve eğitici.
Daha önce birbirini tutmayan beyanlar ve icraatlardan çok çektiğimiz için, Le Guen'in bu istikrarlı rotasını, transfer ve finansal konularla ilgili çizgisini takdirle karşılamamak mümkün mü?
Dikkat ederseniz, sayfalarda ve ekranlarda daha önceki fırtınalar da sona erdi. Zaman zaman puan kayıpları olsa da, ortalık sütliman.
Tek serzenişimiz bazı yerlilerin işlerine dört elle sarılmamasından.

GİTGELLERE DEVAM

Biliyorsunuz, Giray Bulak'ın istifasından sonra Adana Demirspor, Gürcan Aday ve Ersel Uzgur'a teslim edildi. Onların başarılı ve kalıcı olmasını diliyoruz.
Aslında ben burada kulübe ile ekran arasında gidip gelmelere değinmek istiyorum.
Mesela Giray Bulak, mesela Önder Özen. Kulübedeki başarısızlıkların hemen ardından, ekranda akıl vermek, tenkitte bulunmak, ne kadar sağlıklı ve inandırıcı oluyor acaba?
İnsana sormazlar mı, "Madem öyle, neden sahada yapamadın?" diye.
Giray Bulak TRT'deydi, Adana'ya gitti, başarılı olamayınca hemen TRT'ye dönüş yaptı. "Öyle olmalı, böyle olmalı"ya devam.
Önder Özen, Beşiktaş'ta kendine tanıdığı sureyi bile tamamlayamadı. Kasımpaşa ve Göztepe'de ancak 2 ay kalabildi. İcraat yok ama, ekranda "Öyle olmalı, böyle olmaylı"ya devam.
Yaptıkları iş bu tip tartışma yaratacağına, hiç olmazsa biraz ara vermek veya sadece bir tarafı seçmek, daha mantıklı galiba.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.