Hava Durumu

Her yıl olduğu gibi

Yazının Giriş Tarihi: 26.02.2019 08:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.02.2019 08:06

"Beraberlikler takımı" diyorduk, o da geride kaldı, yerini "Mağlubiyetler takımı" aldı.
İşin en kötü yanı bu.
Sonuncu Akhisar bile Seyrantepe'de direniyor, Bursaspor' da ise o da kalmadı. "Kar'dı VAR'dı, top önce sarı sonra kırmızı, hani bunun alttan ısıtması" derken Başakşehir maçı da puansız kapandı. 3-0'lık skor, her şeyin üstünü örttü.
Şimdi macburen her yıl olduğu gibi resmen hesap kitap aylarına girmiş bulunuyoruz. Kalan maçlar ve nasıl bir bilanço çıkar merakındayız artık.
24 puanlı Bursaspor'un en az 14-15 puan toplaması gereken son 11 maç şöyle:
Sivasspor, Ankaragücü(D), Galatasaray, Alanyaspor(D), Trabzonspor, Kasımpaşa(D), Akhisar, Erzurumspor(D), Antalyaspor(D), Göztepe, Malatyaspor(D)
Görüldüğü gibi 5 maç içeride, 6 maç dışarıda.
İçerideki Galatasaray ve Trabzonspor maçları çok zor geçeceğinden Sivasspor, Akhisar ve Göztepe'yi mutlaka kayıpsız kapamak zorunda Bursaspor. Galatasaray ve Trabzonspor beraberlikleri ise büyük kâr olacaktır.
Tabii sadece bunlar yeterli değil, dışarıdaki 6 maçtan 5-6 puan toplama zorunluluğu da var. Ancak böyle 38-39 puana ulaşılabilinecek.
Ancak bu ince hesapları yapabilmek için öncelikle Sivasspor'u yenmek gerekiyor. Aksi sonuçta, çok kötümser bir tablo çıkacaktır ortaya.
Onun için bu haftaya "Kader haftası" demek zorundayız.
Kader çizecek maçta rakibin başında da eski Bursasporlular Hakan Keleş ve Ersel Uzgur var. Bu da kader haftasının bir başka ilginç yönü olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.