Hava Durumu

İlk şampiyonluk ve Sami ağabey

Yazının Giriş Tarihi: 11.12.2021 08:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.12.2021 08:15

Bursaspor'da efsane isimler, efsane kadrolar, efsane yönetimleri bir bir kaybediyoruz. Yerlerine yenileri pek gelmediği için sayıları da azaldıkça azalıyor.

Maalesef acı bir gerçek bu. Bursaspor'da 1967'de ilk şampiyonluğu yaşatan ve Süper Lig'e çıkaran yönetimden Sami Evkuran ağabeyimiz de aramızdan ayrıldı.

Muzaffer Baştaymaz, Hüsamettin Silahçı, Muhsin İğmen, Can Gengörü, Semih Sevilen, Feyzullah Zorlubilek, Rahmi Okyar, Erdoğan Akaltun, Ali Fidanlar, Hüseyin Saitoğlu, Salih Kiracıbaşı, Kadir Şankaya ile birlikte gerçekten efsane bir yönetimdi. Tamamen kendi imkanları ve büyük bir özveri ile gece gündüz çalışıp başarmışlardı bu işi. Barcelona forması giymiş Faslı Rial'i bile getirip şampiyonluğa büyük katkı sağlamışlardı. Paraların çoğunluğu ise cepten gidiyordu. Bursaspor için hırs yapmışlardı çünkü.

Mudanyalı olan Sami Evkuran, daha sonra ilerleyen yaşına rağmen iş dünyasından ayrılmadı ve mücadelesine orada da devam etti Bursa için. Eğitime de verdiği destek ile yeni efsanelerin ortaya çıkmasının yolunu da açtı Sami ağabey.

Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

İSTİKRAR ÖNEMLİ

Bu sezon bir farklılık var TFF 1. Lig'de.

İlk yarının sonuna geldik, 15. Manisa FK ile 6. Samsunspor arasında sadece 5 puan var. Her an kapanabilecek cinsten. Takımlar arasında fazla bir fark olmadığından, herkesin herkesi yenebileceği bir dönemden geçiyoruz. Onun için alt sıradakiler bile bir galibiyet alınca play-off sinyalleri vermeye başlıyor. Ümitsiz geçen hafta, yerini hemen yeşeren ümitlere bırakıyor.

Ancak ne olursa olsun sonunda istikrar yakalayanların kazanacağı muhakkak. Bursaspor için de geçerli bu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.