Hava Durumu

Infantino ile Hacıosmanoğlu’nun aynı kapıya çıkması

Yazının Giriş Tarihi: 14.12.2013 08:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.12.2013 08:42

UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino ile Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu’nun perşembe gecesi art arda söylediklerinin aynı kapıya çıkması çok önemli gelişmeler.
Bunlar TFF’yi yakacak cinsten.
Önce perşembe günü yaşananlara bir bakalım;
TFF Tahkim Kurulu, Trabzonspor’un 2010-11 deki şike olayı ile ilgili itirazını reddediyor.
UEFA Yönetim Kurulu, İspanya’nın Bilbao kentinde toplanıyor. Burada UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino, Türkiye’ye de gönderme yaparcasına,”Bir maçta bile şike olsa, bu çok fazla. Aynı suç için bir ülkede başka, diğer ülkede başka ceza uygulanamaz” di-yor.
Arkasından Trabzonspor, Lazio ile berabere kalıp UEFA Avrupa Ligi J Grubu birincisi olduktan sonra Başkan Hacıosmanoğlu Roma havalimanında coşuyor:
“Ben her gittiğimde, bütün yetki-lilerin hepsine, 2010-11 sezonunda şike yoktur diyen namussuzdur, diyorum.Hepsi kafalarını öne eğiyor. FIFA ve UEFA ile de görüşüyoruz. Sonuçta Türkiye’deki serüvenin hepsi bittiğinde o dosyalarla birlikte UEFA’ya, FIFA’ya gideceğiz. Avrupa’nın büyük takımlarına bile şikeden ceza veriyorlar. Türkiye sanki Avrupa’nın üze-rinde bir devlet de şike yapabilirsiniz diyecekler. Perşembe gecesi Avrupa’da tam maça çıkacağız, TFF Tahkim Kurulu ret kararını açıklıyor. Sanki başka gün yokmuş gibi. Bu artık bizim namus davamız”
Demirören’in TFF’si istediği kadar bu şike olayını kapamaya çalışsın, Fenerbahçe yanlısı İstanbul medyası istediği kadar başını kuma sokmaya çalışsın, görünen o ki UEFA ve Trabzonspor haklı olarak bu işin peşini bırakmayacak.
Mutlaka UEFA’nın sıradaki cezaları gelecek ve TFF, aldığı kararları yalayıp yutmak zorunda kalacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.