Hava Durumu

İşler gittikçe sarpa sarıyor

Yazının Giriş Tarihi: 27.07.2019 09:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.07.2019 09:49

Bugün 27 Temmuz. 1.Lig maçlarının başlamasına kaldı 20 gün.
Bu demektir ki, transfer yasaklı Bursaspor'un çok kısıtlı ve gençler ağırlıklı kadrosunun üzerine koyma ve yeni bir düzen için hazırlanma vakti geçmek üzeredir.


Fikstürde ilk 6 haftanın en zor maçlara denk geldiğini de göz önünde bulundurursak, istenilen bir şekilde Lig'e hazırlanamayan Bursaspor için, tablo daha da karanlık bir hal almaktadır.
Her yönden işlerin sarpa sardığı bir ortamda, Fenerbahçe ve Sepahan gibi üst liglerin takımları ile ilk 2 hazırlık maçını oynamak da nasıl bir planlamadır, anlaşılması oldukça güç.
Aynen, Mesut Mestan'ın böylesine zor bir göreve balıklama atlaması gibi.

ESKİŞEHİR'DEN ÖNEMLİ MESAJLAR

Artık ligimiz değiştiğine göre bizim de buna uyum sağlamamız lazım demiştim.
İşte 1.Lig'den ve Eskişehir'den önemli bir haber daha.
İşin siyasi yönü de var ama, Spor Toto ve yayın gelirleri açısından Bursaspor'un da haberi olması lazım. Moldova Milli Maçı'nda kullanılan LED reklam panolarının Eskişehirspor'a gelir getirmesi amacıyla Eskişehir Stadı'nda kalması için ricada bulunulmuş ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile bu kabul görmüştü. Ancak yerel seçimlerden sonra panolar geri alınıp yerine yenileri gelmeyince CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, konuyu TBMM'ye taşıdı.


Çakırözler, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın cevaplaması talebiyle şu soruları yöneltti:
n Sözü verilen tarihin üzerinden 5 ay geçmesine rağmen LED reklam panolarının kurulmama gerekçesi nedir? Eskişehirspor Kulübü başkanı ve taraftarının talebi üzerine Cumhurbaşkanı'nın sözünü verdiği LED reklam panoları ne zaman kurulacaktır?
n Eskişehirspor'a maddi destek verilmesi konusunda herhangi bir çalışmanız bulunmakta mıdır?
n Başta Eskişehirsporumuz olmak üzere zor durumda olan spor kulüpleri için Spor Toto'dan aktarılan kaynağın belli bir kısmının temlik edilmemesi konusunda bir çalışmanız olacak mıdır? Borçlarını ödeme zorluğu çeken kulüpler için herhangi bir ödeme kolaylığı planlanmakta mıdır?
n Aynı izleyici sayısı olmasına rağmen Süper Lig ile TFF 1. Lig'de oynayan spor kulüplerinin yayın gelirleri arasındaki uçurumun giderilmesi için bir çalışma yapılacak mıdır?
Dediğim gibi bilhassa son 3 soru, Bursaspor'un da konusu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.