Hava Durumu

İstifalar ve ceza beklenen gelişme

Yazının Giriş Tarihi: 07.06.2014 08:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.06.2014 08:34

Bunlar beklenen gelişmelerdi. Birincisi Bursaspor’daki istifalar, ikincisi ise Eskişehir’e ceza.
Kongre sonrası yeni yönetimde çıkan görüş ayrılıkları ve görev dağılımının uzaması, kopmaların olacağı sinyallerini daha baştan vermişti. Körüstan dönemine ait hesapların incelenmek istenmesi ve Başkan’ın buna kısıtlama getirmesi üzerine kutuplaşmalar başlayıverdi. Ardından transferlerde menajerler için,”Olsun, olmasın” çatışması, ortamı iyice gerdi ve ipler koptu.
Mali konularda büyük sıkıntılar içinde olan Bursaspor’da istifa eden Recep Güzeldağ ile Abdülkadir Özgörüş’ün “Hastalığa neşter vurmalı, tek kişinin aldığı kararlara imza atmak olmaz, mevcut sisteme ve bu gidişata uygun insanlar değiliz” sözleri oldukça önemli.
Finansal yönden artık UEFA kıskacına giren Bursaspor’da şapkayı öne koyup düşünme ve ona göre hareket etme devri başlamıştır.
Nitekim UEFA dün Kızılyıldız’ı, Finansal Fair Play şartlarını yerine getirmediği gerekçesi ile Şampiyonlar Ligi’nden çıkarmıştır.
Onun için takımların ve camiaların “Günü kurtaralım da...” gibi bir düşüncelerinin olması artık mümkün değil.
Bunları da göz önüne alarak Başkan Recep Bölükbaşı’nın şeffaf bir davranış içinde, son gelişmeler hakkında Bursaspor camiasını bugün bilgilendirmesi gerekecek.
Eskişehir’e de ceza geleceği zaten belliydi. CAS’tan dönmezse Avrupa’ya Bursaspor gidecek. Ancak, geçen sezon olduğu gibi Avrupa yine çalkantılı bir döneme denk gelecek.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.