Hava Durumu

Kongre öncesi gerçekler

Yazının Giriş Tarihi: 05.06.2021 08:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.06.2021 08:14

Bursaspor'da 1970 ve 80'li yıllarda teknik direktör olarak görev yapan rahmetli Ömeragiç, Vakıfköy'de sık sık bakkala, manava, kasaba gider, genç takıma yollanacak yiyecekleri bile kont-rol ederek "Aman onlara iyisini gönderin. Piliçler bize lazım." derdi.
A Takım kadar gençlere de önem vermenin bir göstergesiydi bu. Kaldı ki o dönemlerde kulüp batık durumda da değildi.
Yıl 2021.
Bursaspor büyük bir borç batağı içinde. Kongre yapılacak ama öne çıkan başlıklar hep tahta ve transfer ağırlıklı. Adaylar arasında Vakıfköy'e gidip 'Öncelikle buranın maddi ve manevi tüm ihtiyaçlarını karşılamak, gençlere kafası rahat bir ortam hazırlamak, onları aç bırakmamak birinci görevimiz olacaktır." diye üzerine basa basa konuşanını görmedim, duymadım.
Büyük paralar bulma ve borçları biraz olsun azaltma ihtimali çok az olduğuna göre, önceliği Vakıfköy'e vermek en akılcı yol değil mi? Bunu mecburiyetten olsa da geride bıraktığımız sezon görmedik mi?
Gerçekleri öğrenmek hep yönetimler dışından oluyor. Bursa-spor'un ayağında bir pranga daha olduğunu bağımsız Denetleme Kurulu eski başkanı Tayfur Serdar Güllülü sayesinde öğrendik. Banka kredilerinin ödenmemesi nedeni ile ipotek verilen yerler için yıl sonunda işlem başlatılacak. Ana para 77 milyon TL olduğuna göre bu rakam faizler ile birlikte herhalde 100 milyon TL'yi bulacak.
Biriken onlarca dosya, ikide bir kesilen elektrik, doğalgaz, kur farkı derken gün gün ağırlaşan bu tablo karşısında transferden söz etmek ne kadar doğru ve gerçekçi olur ki?
Onun için idari yönden yöneleceğimiz tek yer Vakıfköy.

BATUHAN'IN GOLÜ ÇOK ANLAMLIYDI

Ümit Milli Futbol Takımımız İstanbul'da Ukrayna önünde bizim Batuhan Kör'ün golü ile mağlubiyetten zor kurtuldu ve 1-1 berabere kaldı. Bu gol Milli Takım için olduğu kadar bizim için de önemliydi.
Malum, Ali Akman ile Bursaspor arasında ciddi bir sürtüşme yaşandı ve yollar ayrıldı. Milli maçta Ali Akman ilk 11'deydi ancak gol atma başarısı gösteremedi. Bunun üzerine ikinci yarıda Ali'nin yerine Batuhan oyuna alındı ve Bursa-spor'un başarılı genci Millileri mağlubiyetten kurtardı.
Bu gol doğrusu "Ali yoksa Batuhan var" der gibiydi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.