Hava Durumu

Körüstan’ın büyük çelişkisi

Yazının Giriş Tarihi: 04.02.2014 08:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.02.2014 08:37

Başkan Erkan Körüstan’ın son Divan kurulunda yaptığı konuşmadan küçük bir bölüm:
“Manisasporlu Bekir Yılmaz’ı 950 bin lira bonservisle aldık.Bu konuda eleştiriler alıyoruz, 6 ay sonra sözleşmesi bitiyor, diye. Alıyorsunuz, niye alındı,almasanız bu kadar para verip alamadınız, elimizden kaçırdık, deniyor. Fatih Terim’in bile çok yakından takip ettiği bir isimdi”
İyi güzel.
6 ayı kalan Eskişehirli Tarık Çamdal’ı bile Beşiktaş ve Galatasaray para verip almazken, Bursaspor bu kısa süre için bu parayı gözden çıkarı- yorsa demek ondan bir şeyler bekliyor.
Yani,”Oynatırım” diyor.
Yapılan işlemlerin tercümesi bu.
Gelelim Galatasaray maçına.
Daha ilk dakikalardan itibaren orta saha ve takım çökmüş durumda. Bekir Yılmaz ise yedek kulübesinde. Yapılacak ilk iş orta sahada değişiklik. Güvendiğin, kısa süre için büyük para verdiğin Bekir Yılmaz’ı oyuna sok ki, her şey karşılığını bulsun. Bekir başarılı olur veya olmaz ama en azından ara transferdeki amacını, çizgini sürdürmüş olursun. Bitime 5-6 dakika kala Bekir oyuna giriyor ancak harç bitmiş, yapı paydos.
Ortada Bursaspor diye bir takım kalmamış.
O zaman Fatih Terim’in bile çok yakından takip ettiği Bekir’e siz niye güvenmiyorsunuz? Yoksa piyangodan çıkan Sercan Yıldırım’ı Fatih Terim yeniden takibe aldı da biz mi bilmiyoruz?
Gelelim Caja’ya.
Daum’un geçenlerde maç sonu basın toplantısında,”Neydi onun ismi?” dediği kiralık Caja.
Son 3 Kupa ve 2 Lig maçının 18 kişilik kadrosunda bile yok.
Daha önce de dediğim gibi, adam toplamak değil adam almak önemlidir. Kısa vadeler için getirdiğin futbolcuları oynatamadığına göre, o zaman niye kendi kendine teşekkür ediyorsun Erkan Başkan?
Bu kadar tutarsızlıklar varken, eldeki değerin Enes’i ise tesisteki antrenman maçına bile almıyorsun. Söyleyin şimdi, bu nasıl bir düzendir?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.