Hava Durumu

Kulüpler Birliği bu işe soyunsun

Yazının Giriş Tarihi: 20.11.2018 07:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.11.2018 07:52

Türk futbolunun düştüğü bu kötü durumlardan sonra Ali Koç ve Fikret Orman başkanların söyledikleri daha da önem kazandı.
"Belki 5 sene Avrupa'ya gitmeyi düşünmememiz lazım. Bütçeleri aşağıya çekip küçülerek geliri artırmalıyız" gibi ana konularda artık tüm takımların ortak karar alma zamanının geldiğine işaret bu gelişmeler.
TFF'den ümidimizi kestik, bari kulüp başkanları bu işe el atsın ve Kulüpler Birliği'nde yeni kararlar alınsın. Bursaspor ve Kayserispor da özel mağdurlar arasına girdiğine göre yabancı kuralı, alt yapı ve kulüpler yasası için güç birliğine gidilsin.
Belki bu yolla bir çıkış kapısı aralanabilinir.

DARISI SÜPER LİG'İN BAŞINA

Eskiden 1 kadın yan hakem maçta görev aldı mı olay olurdu.
Şimdi ise işler değişti. Bölgesel Amatör Lig'de, Hatay'daki 5.grup maçında 4 kadın hakem birden görev yaptı ve Türk Futbol Tarihi'nde bir ilk yaşandı.
Arsuz Karaağaç-1970 Hisarspor maçıydı bu. Sahada 4 kadın hakem olunca, tribündeki çoğunluk da kadınlardan oluştu. Tam anlamı ile kavgasız ve küfürsüz bir ortam yaratma imkanıydı bu.
Hakemler Adana Bölgesi'nden Sevgi Günel, Osmaniye Bölgesi'nden Necla Çiçek, Mersin Bölgesi'nden Perihan Ece ve Deniz Eker idi. Yönetimleri de takdir aldı.
Darısı Süper Lig'in başına. İnşallah yakında onları buralarda da görürüz.

KAFA İYİCE ARIZALANMIŞ

Yunanistan- Estonya UEFA Uluslar C Ligi maçında ırkçı bir seyirci, yapacak hiç başka iş kalmamış gibi kalkmış Türk bayrağı yakmış.
Belli ki kafa iyice arızalanmış, akıl mantık kalmamış bunlarda.
Tribünde 3 kişi var, biri bayrağımızı yakıyor.
"A be salak" diye halk tabiri vardır ya, tam da bunlar için söylenmiş. Senin milli takımın tamamen dibe vurmuş. Deplasmanda golü bulunmayan Estonya gol atmış ve maçı 1-0 kazanmış. Sen baksana yerlerde sürünen Yunanistan Milli Takımı'nın haline.
Türk bayrağı bu olayda ne alaka ki?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.