Hava Durumu

Kulüpler de bir mutlu olsa

Yazının Giriş Tarihi: 06.07.2017 07:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.07.2017 07:16

Süper Lig'de kulüplere aktarılan paraların ve transferlerdeki gelişmelerin gerek Devlet gerekse TFF tarafından denetlenmemesinin büyük bir hata olduğunu sık sık yazanlardan biriyim.
Bu konulardaki hassasiyetim nedeniyle üyesi olduğum Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin son duyurusunu da buraya taşımak istiyorum:
"Meslektaşımız, üyemiz Atilla Türker Habertürk gazetesindeki bir yazı dizisinde Antalyaspor'daki transfer çarpıklıklarını dile getirmiş, menajerlere usülsüz ödenen paraları belgeli ispatlı olarak ortaya koymuştur. Ancak ne var ki bu haber sonrası bazı menajerler telefonla arkadaşımızı arayarak ağıza alınmayacak küfürler sarf etmiş, tehdit etmiştir. Şu iyi bilinmelidir ki, TSYD mesleğinin gereğini yerine getiren spor muhabirlerinin her zaman arkasındadır. Atilla Türker'e sırf doğru haber yaptığı için küfür ve tehdit yağdıranlar elbette adalet karşısında bunun hesabını ödeyeceklerdir. Ve TSYD Türkiye'deki bu çarpık menajerlik işlerinin düzelmesi için bugünden itibaren düğmeye basacaktır."
Futbolumuzdaki en önemli çarpıklıklardan birine parmak basan Atilla Türker'in son yazısından da bazı alıntılar:
"Dün savcılığa şikayette bulundum. Belgeler ve tanıklar çerçevesinde. Peki, niye aradılar beni? Niye böyle bir terbiyesizlik yaptılar! Şunun için... Ülke futbolundaki menajer cambazlıklarını kaleme aldığım için... Bu doğrultuda kulüplerimizin bataklığa sürüklendiğini dile getirdiğim için. Antalyaspor'la ilgili olarak da çok çarpıcı bilgilere yer vermiştim geçen hafta. Futbolcunun 1 milyon lira aldığı yerde menajere 2.5 milyon lira ödenmesi... 3 yıl içinde menajerlere 25 milyon lira kaptırılması... Menajerlerin atraksiyonları yüzünden Antalya'nın içinin boşaltılması...Tabii belge ötesi bilgilerle kaleme aldım tüm bunları. Bilen biliyor. Bu daha buz dağının görünen yüzü. Temizlik adına attığım her adım büyük mutluluk verir bana."
Şimdi gözler haliyle yukarıya çevriliyor.
Yetkililer de bir adım atsa, bu işler düzlüğe çıkınca kulüpler de bir mutlu olsa.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.