Hava Durumu

Mersin’de yenilgiler artık başlar

Yazının Giriş Tarihi: 26.02.2015 08:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.02.2015 08:50
Mersin rahata erdi ya, artık yenilgiler başlar.        Her kulüp gibi onlarda da büyük para sıkıntısı var. Hatta futbolcular işi eyleme kadar götürdü. Ancak bu sıkıntılara rağmen takım sahada ve puan cetvelinde başarıya koştu. Sonunda alacaklar ödendi ama bu defa da sürtüşmelere Rıza Çalımbay dahil oldu. “İstifa etti, ediyor” derken Başkan Ali Kahramanlı ile yenen akşam yemeğinde işler tatlıya bağlandı, istifa gündemden kalktı.
Şimdi Türk futbolundaki bir gerçek devreye girecektir. Mersin buna hazırlıklı olmalı.
Parasızlık ve kriz ayrı bir hırs getiriyor. Para ve rahat gelince işler genelde değişiyor ve rehavet başlıyor. Bunu bugüne kadar birçok takımda ve futbolcuda gördük. Onun için Mersin’de paraların ödenmesi, Bursaspor için bu hafta ayrı bir avantaj daha getireceğine inanıyorum. 

SIRA GALATASARAY’A GELDİ

Türkiye turu yaparken Galatasaray’ı da görmeden geçemeyeceğiz.
Anadolu takımlarında yönetimlerin yaptıkları aşırı hataların eleştirilmesi, sıradan bir olay haline geldi ama Galatasaray’ın da araya girerek, “Bir Anadolu takımı daha” dedirtmesi ilginç.
Galatasaray Başkanı ve 2.Başkanı üst düzey hukukçu insanlar. Tamam da şu yaptıklarına bakın:
Daha dün, “Galatasaray’ın malı deniz, yemeyen domuz” diye Divan’da konuşma yapan Duygun Yarsuvat şimdi de kalkıp,”Ben burada eşek başı mıyım” diye haykırıyor. Sebebi de 2.Başkan Hamdi Yasaman’ın TFF Tahkim Kurulu’na, Yarsuvat’tan habersiz kural iptal başvurusu yapması. Sonra da yükselen “İstifa” sesleri.
Tam bir keşmekeşlik. Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta daha önce yaşananlar ortada. Onun için İstanbul’un burnu iyice düştü artık. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.