Hava Durumu

Mesut ve Ersel'in sözleri yine geçerli

Yazının Giriş Tarihi: 02.06.2019 08:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.06.2019 08:18

"Yine 1.Lig'deyiz" demiştik, sezon sonu bilançosunda.
Buradaki "Yine" kelimesi, işin cılkının çıktığının bir göstergesi adeta. Tepkiler de otomatikman ilk şiddetine ulaşamıyor, daha cılız kalıyor.
Merak ettim ve 15 sene öncesine giderek, 2004'te ilk düştüğümüz zaman neler yazmışız diye baktım. Mesela 4 haziran 2004'teki yazımda "Emeklerimiz boşa gitti" başlığı ile Bursaspor'un efsaneleri Mesut ve Ersel'in görüşlerini verirken, daha farklı yerlerden yaklaşmışım olaya.

İşte o gün Mesut ile Ersel'in söylediklerinin bir bölümü:
" Bugünleri de görecek miydik? Meydan savaşı verir gibi çarpışa çarpışa bu takımı 1967'de çıkardık Süper Lig'e. Hepsi boşa gitti. Bugünkü takım oynamadı, mücadele etmedi. Bilhassa ilk yarı maçlarına bakıyorum, biz çıksak bugünkü yaşımıza rağmen vallahi de, billahi de daha iyisini oynardık. Bu nasıl profesyonellik? Yazık ettiler koskoca Bursaspor'a"
Bu sözler, bugün için de geçerli.

Ersel Altıparmak rahmetli oldu ama, büyük kaptan Mesut Şen Allah uzun ömür ve sağlık versin, aramızda. Emin olun, kaptan bugünkü yaşına rağmen çıksın, yine bunlardan daha iyi orta yapar daha iyi çalım atar, daha iyi topa vurur. 2004 ile 2019 arasında hiçbir fark yok. Sadece verilen paralarda büyük fark var.
2004'teki ilk düşüşte, "Atatürk Stadı'na kimler geldi, kimler geçti" demiştik.
Ardından geçen yıllara koskoca bir Süper Lig şampiyonluğu ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'ni ekledik. Koskoca Manchester United'ı bile ayağımıza getirdik.
Şimdi ise, bir başka kırmızı-beyaz Bolu ve Balıkesir ile kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.