Hava Durumu

Muradiye’den stada kaya düştü

Yazının Giriş Tarihi: 03.09.2015 10:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.09.2015 10:34
Uzun zamandan beri Divan böylesine sertleşmemişti.
Büyük hatalar, üst üste gelen yenilgiler eleştiri sayısını da, dozunu da artırdı.
Hele hele "Bursaspor Başkanı yalan söyler mi?" haykırışları, Muradiye salonundan, Atatürk Stadı’na düşen kaya gibiydi doğrusu.
Recep Bölükbaşı da eskisi gibi değil. Gardı düşmüş, yelkenleri yarı yarıya suya indirmiş vaziyette. "Beni yargılayamazsınız. Ben hakaret işitmeye gelmedim. Böyle yaparsanız, bir daha Divan'a gelmem" derken bile eski havasından çok uzaktı.
Yeni Divan'ın toplantıları bundan böyle şehre yakınlığı nedeni ile Merinos Kültür Merkezi'nde yapacağını açıklaması gecenin ilk hayırlı haberiydi. Çünkü otel otel dolaşmaktan bıkmıştı üyeler. Divan Başkanı İdris Sevinç'in yeni komisyonlar kurulması için oylama yaptırması da bir ilkti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin Timsah Arena ile ilgili bilgi vermesi, "Kendi takımımız var" sözlerini tekrarlaması, "Acaba Bölükbaşı'na fazla yüklenme olmasın diye mi geldi?" sorusunu da zihinlere getirdi ama orada olmasına rağmen,  "Takım niye dağıldı", "Fenerbahçe'de menajerlik ücretleri yüzde 5 iken bizde niye yüzde 25'lere geliyor?", " 22 milyon euroluk transfer geliri niye tekrar transfere harcandı?", "Sedat Berisha'ya verilen para neden sokağa atıldı? Bu parayı yönetim ödesin" gibi tenkitler de yağmur gibi yağdı.
Yani sert hava Altepe'ye rağmen yumuşamadı.
Divan üyesi Nuri Karaca'nın , "Süper Lig sezon ismi Hasan Doğan yerine İbrahim Yazıcı olmalı" şeklindeki konuşması da birilerine mesaj gönderir gibiydi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.