Hava Durumu

Nihayet 1. lig ismi geçti

Yazının Giriş Tarihi: 26.04.2020 08:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.04.2020 08:54

Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'nun açıp açmayacağı belli olmayan bir kapıdan giriş yaptı TFF ve Süper Lig Kulüpler Birliği.

TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı'nın dünkü açıklaması, liglerin başlaması ile ilgili planlamayı biraz daha netleştirdi.

"Bizim temennimiz bu. Mayıs ayı ortasında çalışmalar, haziran ortasında ise maçlar başlarsa temmuz sonuna doğru sezon bitirilebilir" dedi Servet Yardımcı.

Ayrıca ilk defa "Tüm ligler için geçerlidir bu plan" ibaresi geçti. Yani 1. Lig gemisi de ilk defa farkedildi bu belirsizlik denizinde.

Dikkat ettim, TFF ve Süper Lig Kulüpler Birliği devamli fikirler üretip hesaplar yaparken, 1. Lig Kulüpler Birliği'nden tek hareket, tek ses çıkmadı. Kaybolup gittiler. Sokağa çıkma yasağı ile birlikle konuşma yasağına da mahkum ettiler kendilerini.

Sanki hiç sorunları, dertleri, istekleri yok. Her şey dört dörtlük.

Çalışmalar mayıs ayı ortasında başlarsa 20 yaş altı sokağa çıkma sınırlamasının en çok alt liglerde sıkıntı yaratacağını ve tedbir istenmesi gerektiğini düşünen bile yok. 1.Lig'de gençlere bu ara dönemde daha çok ihtiyaç duyulacağı belli değil mi?

Kalan maçların Antalya'da oynanması için fikir yürütenlere de hayret ediyorum. Haziran sonu, temmuz ayında 45 derecede ve aşırı nemde nasıl antrenman olur acaba?

Korona'dan tamamen kurtulmak için kaynayacak mı acaba futbolcular ve hakemler?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.