Hava Durumu

O Bursa'da kaptırılan puanlar...

Yazının Giriş Tarihi: 04.07.2020 08:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.07.2020 08:03

Son gelişmelerden sonra gel de yanma Adana Demirspor ve Erzurum'u böyle iddialı duruma getiren, havaya sokan Bursaspor şimdi onların puan kaybetmesini bekliyor.

Halbuki, kendi sahasında saçma sapan puanlar kaybetmezse Hatay ile birlikte çoktan bitirmişti işi. Mesela Balıkesir maçı 0-0, mesela Giresunspor maçı 2-3, mesela Eskişehirspor maçı 0-1, mesela İstanbulspor maçı 1-1, mesela Boluspor maçı 1-1...

Bu zayıf takımlara Bursa'da 12 puan kaptırmasa hatta yatırını kurtarsa bugün 58 puanla liderdi. Hatay'daki son maçta iki takım 'El ele Süper Lig'e şarkıları söylerdi.

Ancak futbol bu ne olacağı belli olmuyor. Erzurumspor'un Giresun'da, Adana Demirspor'un da Altay maçında puanlar kaybetmesi de uzak ihtimal değil.

Böylece Bursaspor'dan aldıkları avansı geri iade etmiş olurlar.

YILMAZ HOCA ve NİHAT ABİ

Akhisar Teknik Direktörü Yılmaz Vural karantinadan çıktı ve İstanbulspor maçında takımının başındaydı. Kendisine büyük geçmiş olsun. İnsan ister istemez 'Ne günahı vardı Akhisarspor'un?' diyor. Hatay maçı öncesi çıkan pozitif vakalar yüzünden takımın birden dengesi bozuldu ve bilindiği gibi mağlup oldular. Yılmaz Vural, İstanbulspor maçında haklı olarak bu konuya değindi ve serzenişte bulundu:

"Rusya'da iki futbolcu pozitif çıktı diye maç iptal oldu. Bizde ise Altay maçının oynatılması büyük hataydı ama Nihat abime saygılıyım. "

Aslında Yılmaz Hoca'nın bu ifadeleri Nihat abiye gizli bir isyandı. Ancak hem 3 puan gitti hem de maçların oynatılma ısrarı yüzünden 12 kişi daha korona cenderesinin içine girdi.

Kolay değil bu yaşananlar...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.